Nature Skin Pussy maszturbáló vagina

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Nature Skin Pussy maszturbáló vagina

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 13 000 Ft
Ár:
10 890
Ft
Megspórol: 2 110 Ft (16%)
Jól jöhet Önnek:
50 ml-es csomagolású vízbázisú síkosító hosszan tartó hatással. Az érzékeny bőrűek számára is bátran ajánljuk. Óvszerrel és játékokkal használható, mivel nem károsítja az anyagokat.
Just Glide vízbázisú síkosító 50 ml 1 890 Ft
Síkosító gél Slide 50 ml
Slide síkosító 50 ml 1 990 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

PLUSZOK:
  • Ultra realisztikus anyag / hasonlít az emberi bőrre
  • Szuper rugalmas / alkalmazkodik a pénisz vastagságához
  • Vákuumerő szabályozása
  • Könnyen tisztítható
  • Diszkrét csomagolás tároláshoz
Termékleírás
Szuper realisztikus maszturbáló hüvely alakú bejárattal. Ahogy a neve is sugallja, a Nature Skin egy olyan kollekció, amely rendkívül realisztikus érzést nyújt használatkor az erotikus eszközök terén. Az anyag még puhább tapintású, mint a női bőr. Ha egy csepp síkosító van a péniszen és a hüvely üregébe, akkor nagyon szórakoztató lesz.

A maszturbáló fekete csőben található, nagy zseblámpa alakjában. Ez a csomagolás így nagyon diszkrét. A második előnye az, hogy a burkolat védi a belső szűkítót használat közben, hogy intenzív használat során ne sérüljön meg és ne feszüljön meg..Harmadszor, ez a burkolat gátként szolgál a kezed és a pénisz között is, ami tovább hangsúlyozza a valódi érintkezés érzését.

Az üreg belsejében számos különálló és hosszú kiemelkedések vannak. Ezek stimulálják a péniszt teljes hosszában. Az üreg 2,5 cm széles, nyújtás nélkül, de rugalmasságának köszönhetően alkalmazkodik a pénisz vastagságához, de legfeljebb 5 cm átmérőig.

Hátulról van egy szelep, amely a maszturbálóba behatolt levegő szabályozására szolgál. A szeleppel olyan erős szívóvákuumot hozhat létre, amilyet csak akar.

Javasoljuk, hogy használat után azonnal tisztítsa meg. Mivel a belső szűkító mindkét oldalán nyitva van, elegendő eltávolítani a fekete csomagolásból, kinyújtani és vízfolyást engedni a lyukba, amely kimossa az ejakulátumot a másik oldalról. Ezután hagyja a hüvelyt szabadon száradni. Vigyen fel speciális regeneráló hintőport a száraz szűkítőre és hagyja, hogy beszívódjon az anyagba, aztán elrejtheti a tasakba. Ilyen rendszeres gondozással meghosszabbítja erotikus eszközének élettartamát.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX7200
Szín: Testszínű
Hosszúság: 25,3 cm
Használható hosszúság: 24,0 cm
Átmérő: 2,5 cm
Alak: Vagina
Anyag: CyberSkin
Felület: Tüskékkel
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízálló
Baktai
2022.01.11.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.