Private To Go Hot Bombshell maszturbátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Private To Go Hot Bombshell maszturbátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
9 995
Ft
PLUSZOK:
  • Valósághű anyag
  • Ívelt belső alagút tele barázdákkal
  • Praktikus zárható csomagolás
A termékhez még nem érkezett értékelés
50+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A Private To Go Hot Bombshell Vagina Masturbator még élvezetesebbé teszi a szóló pillanatokat.

A maszturbátor bejárata gyönyörűen formázott szeméremajkakból áll, amelyek olyan érzést keltenek, mint az igaziak. A keskeny bejárat mögött egy ívelt, 21 cm hosszú alagút várja. Az alagút tele van dudorokkal és zugokkal. Épp olyan, mint egy valódi vagina belseje.

A kupak, amelybe a vagina van helyezve, puha műanyagból készült. Ezt összenyomva további nyomást lehet gyakorolni a péniszre.

A kupak végén van egy lyuk, amely lehetővé teszi a vákuum szabályozását. Ha erősebb vákuumot szeretne, fedje le a teljes nyílást. A maszturbáció teljes időtartama alatt ezt a vákuumot változtathatja.

A praktikus, zárókupak, amelyben a maszturbátor tárolható, megkönnyíti a tárolást. Ennek köszönhetően a por és a szennyeződés nem esik a maszturbátor felületére, amikor nem használja.

A hüvely Real Skin anyagból készült, amely nagyon hasonlít az emberi bőrre. Teljesen puha és selymes tapintású. Gyorsan felmelegszik a testhőmérsékletre, és könnyen tisztítható.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8490
Hosszúság: 21,0 cm
Alak: Vagina
Anyag: CyberSkin
Felület: Tüskékkel
Vibrálás: Vibráció nélkül

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...