Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Pussy Kiss maszturbátor hüvely

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Pussy Kiss maszturbátor hüvely

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
5 995
Ft
PLUSZOK:
  • Alkalmas kezdők számára
  • Valósághűen kinéző vagina
  • A hátul lévő lyuk lehetővé teszi, hogy még egy nagy pénisz is használhassa
1,0
1 értékelés alapján
50+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A szexuális felszabaduláshoz, amikor csak kedve tartja, a Toyz4lovers vagina alakú maszturbátor tökéletes választás.

A maszturbátor kellemesen puha anyagból készül, amely a műanyag és a gumi elemeit ötvözi, amely hasonlít az emberi bőrre, és gyorsan felmelegszik a testhőmérsékletre. A hüvely bejárata szűk, ami hiteles érzést biztosít behatoláskor. A valósághű rózsaszín vagina szeméremajkakkal és csiklóval gondoskodik az általános benyomásról. Ahhoz, hogy a behatolás igazán élvezetes és valósághű legyen, ne felejtsen el elegendő mennyiségű kenőanyagot felvinni a maszturbátorra és a péniszre. A pénisz így kellemesen csúszik be és ki.

A maszturbátor belső alagútja finom szerkezetű, amely egy valódi vaginára hasonlít. Rugalmas és körbetekeredik a pénisze körül. Ez az, amit egy maszturbátorban keres.
A méretek tökéletesen illeszkednek a kézbe. A maszturbátor teste nincs kemény tokban, így lehetővé teszi, hogy ott gyakoroljon nyomást, ahol az Önnek megfelel.

A maszturbátor használata közben is eljuthat a csúcsra, azonban lehetséges, hogy az ondó a hüvelyen kívülre is kijut. Az alagútja nincs lezárva. A nyitott maszturbátor azonban lehetővé teszi a vákuum enyhe szabályozását, vagy ennek köszönhetően nagyobb pénisszel rendelkező férfiak is használhatják. 

A maszturbátor tisztítása problémamentes. Öblítse le a maszturbátort, mossa le szappanos vízzel, és fertőtlenítse fertőtlenítőszerrel. Ha a hüvelyt mosás és szárítás után egy speciális porral kezeli, garantálja a maszturbátor hosszabb élettartamát.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Sándor
Értékelve: 2024.01.17.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Kicsi!!!!!!!!
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8152
Hosszúság: 15,0 cm
Használható hosszúság: 15,0 cm
Tömeg: 315 g
Alak: Vagina
Anyag: TPE
Felület: Változatos
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízálló

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...