Real Feel Body Stoker maszturbáló - női torzó

3 értékelések
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Real Feel Body Stoker maszturbáló - női torzó

3 értékelések
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
6 595
Ft
PLUSZOK:
  • Rendkívül valósághű, kellemes használattal bíró anyag
Termékleírás
Orgazmus, bárhol, bármikor és felesleges beszéd nélkül! Kényeztesse magát azzal, amit minden nő idővel kezd megvonni a férfitől, és fedezze fel, hogy az erotikus élményeket máshol is megtalálhatja anélkül, hogy hűtlen lenne!

A női törzs kialakítású maszturbáló ideális kompakt méretekkel rendelkezik. Pontosan a férfi tenyérbe illeszkedik, és a zsigereiben egy szűk és lédús szerkezetű rést talál. Azt, hogy milyen szűk, már a mű vaginába való behatolás során érezni fogja, és fokozatosan minden érzés csak intenzívebb lesz. Hogy a pénisz a lehető legsimábban tudjon becsúszni a maszturbáló belsejébe, használjon megfelelő mennyiségű síkosítót.

Az anyag rugalmas, puha és rendkívül valósághű. Alkalmazkodik a pénisz nyomásához és méretéhez, ugyanakkor mindig a lehető legszorosabban öleli körbe. A maszturbáló vízhatlan, könnyen tisztítható és egyszerűen tisztán tartható. Csak öblítse le, hagyja megszáradni, és a játék mindig olyan lesz, mint az új, és készen fog állni a következő vad menetre!

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
A szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Pál
2020.02.13.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6752
Hosszúság: 11,5 cm
Használható hosszúság: 11,5 cm
Átmérő: 6,0 cm
Alak: Vagina
Anyag: CyberSkin
Felület: Tüskékkel
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízálló
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.