Rev-Lite realisztikus popsi maszturbátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Rev-Lite realisztikus popsi maszturbátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
14 495
Ft
PLUSZOK:
  • Könnyű szívóerő beállítás a cső végén
  • Használható hosszúság nagyobb péniszű férfiak számára is alkalmas
  • Kivehető belső tok a könnyebb karbantartásért
4,0
1 értékelés alapján
10+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Ha egy megfizethető, reális bemenettel és stimuláló textúrával rendelkező maszturbátort keres, amelyet többször is használhat, a Rev-Lite a megfelelő választás. 

A maszturbátor szűk bejáratát puha, testszínű anális alkotja. Az anyag nagyon hasonlít az emberi bőrhöz. 
A maszturbátor belső alagútja strukturált, teljes hosszában puha és lekerekített kiemelkedések alkotják, amelyek gondoskodnak az egész pénisz jólétéről. A belső alagút valósághű tapintású, és a dörzsölés gyorsan felmelegíti, és a maszturbáció során végig megőrzi a meleget. A Rev-lite-ot úgy tervezték, hogy a vele történő maszturbáció olyan érzést keltsen, mint az igazi anális behatolás.

A maszturbátor egy fekete tokban van elhelyezve, amely úgy néz ki, mint egy nagy zseblámpa. A tok tetején egy csavarható kupak található, amellyel a szívóerő és az intenzitás szabályozható. 

A tok kialakításának köszönhetően a maszturbátort bárhol tárolhatja, egy tudatlan ember nem fogja gyanítani, hogy ez egy szexuális segédeszköz.

Mivel ez egy újrafelhasználható maszturbátor, győződjön meg róla, hogy rendszeresen tisztítja. Minden használat után vegye ki a belsejét, mossa ki szappannal és meleg vízzel. Az anyag kiváló tulajdonságainak megőrzése érdekében javasoljuk, hogy száradás után púderezze be. 

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Czipera
Értékelve: 2024.01.11.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8329
Hosszúság: 25,0 cm
Használható hosszúság: 22,0 cm
Alak: Ánusz
Anyag: CyberSkin
Felület: Strukturált
Vibrálás: Vibráció nélkül
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...