Satisfyer Men One maszturbáló

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Satisfyer Men One maszturbáló

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
15 995
Ft
PLUSZOK:
  • Könnyen tisztítható
  • Cserélhető belső betétek
  • Lehetőség a feszesség állítására
  • Minőségi CyberSkin anyag
  • Diszkrét csomagolás
5,0
2 értékelés alapján
100+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Felejtse el az évek óta bevált, de kissé "unalmas" klasszikus kézi maszturbálást. Ha egy kicsit másképp szeretné megtapasztalni, közelebb kerülni a valódi szex érzéséhez és nagy orgazmusnak örülni, bemutatjuk a Men One-t. A német erotikus segédeszközöket gyártó Satisfyer maszturbáló alapmodellje.

Mint a Satisfyer -ről ismert, kivételes erotikus játékokat gyárt. Szinte minden játék olyan evolúciós újdonságot hoz, amely eddig hiányzott a piacon. És ez a maszturbáló sem kivétel.
A Men One egy nem rezegő férfi maszturbáló nem feltűnő és diszkrét csőben, amely a maszturbáció mellett higiénikus tárolásra, vákuum szabályozására és a maszturbáló feszességének szabályozására is szolgál.

Először is meg kell említeni a cserélhető betéteket - magát a maszturbáló testét. Ha unja az alap típust, vásárolhat még egyet néhány forintért, és kedvére válthatja. Valódi feszességre és gyors akcióra vágyik? Próbálja ki a Tri Delights-ot. Vagy orális szexre van kedve? Ebben az esetben próbálja ki a Lusty Tongues-t. Többféle betét van, és a gyártó folyamatosan újakat készít!

Az alap betét univerzális (vagyis nem hasonlít sem hüvelyre, sem popsira vagy szájra), de egy kis képzelőerővel kissé a szájra hasonlít. Ez lehet előny vagy hátrány, az Ön preferenciáitól függően. Ami a betét belsejét illeti, az egész kör alakú és kiemelkedésekkel, illetve gyűrűkkel van kibélelve. Ennek köszönhetően a pénisze körülbelül fél centiméter után újra és újra stimulálva lesz egy új kiemelkedéssel.

A második nagyszerű tulajdonság a vákuum szabályozása a maszturbáló tetején található fedél segítségével. Minél jobban meghúzza, annál nagyobb vákuum jön létre. Amikor a fedél teljesen ki van oldva, a maszturbáló "csámcsogó" hangot ad ki, mint a valódi orális szexnél.

A harmadik és véleményünk szerint a legérdekesebb jellemző a feszesség szabályozása. Még egyetlen maszturbálón sem volt ilyen funkció. A cső külsejét, nagyjából ott, ahol a kezében tartja, a csövet összelehet nyomni. Minél többször megnyomja, annál szorosabban fogja érezni magát. Vákuumszabályozással kombinálva ez egy bomba!

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (2)
Ézsiás
Értékelve: 2024.04.10.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Használható az igazi érzetet ad, és egyszerűen tisztítható könnyen szárítható. Egy szóval class!
Ilyen nem volt.
Vincze
Értékelve: 2022.04.01.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7312
Hosszúság: 25,0 cm
Használható hosszúság: 25,0 cm
Átmérő: 7,2 - 8,5 cm
Tömeg: 550 g
Alak: Univerzális
Anyag: CyberSkin
Felület: Változatos
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízálló
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...