Savannah Bond From Australia With Love punci - Fleshlight Girls

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Savannah Bond From Australia With Love punci - Fleshlight Girls

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
31 995
Ft
PLUSZOK:
  • Savannah Bond pornószínésznő autentikus puncilenyomata
  • A From Australia With Love textúrája érezhetően feszes, sűrűn tele van kiemelkedésekkel
  • Kiváló minőségű valósághű anyag
  • Ingyenes síkosító minta a csomagban
A termékhez még nem érkezett értékelés
5+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Szeretné kipróbálni milyen egy valódi pornószínésznő? Semmi probléma! A Fleshlight gondol a merész és igényes vásárlókra is, és ezért hozta létre a Fleshlight Girls maszturbálók sorozatát. Ez egy kiadás a valódi ínyenceknek, mivel lehetőségük van megtapasztalni, milyen érzés becsúszni egy pornószínésznő réseibe. Ezek a műpuncik és popsik autentikus öntvények a hiteles és páratlan élmény érdekében!

BELSŐ SZERKEZET

A From Australia With Love belső textúrája intenzív péniszstimulációt biztosít a behatolás során minden szenvedélyes Fleshlight felhasználó számára. A From Australia With Love egy feltűnően szűk, hullámzó alagút. Az egész felületét sűrűn tarkítják a kiemelkedések, amelyek intenzíven ingerlik a péniszt, ahogy behatol és kihatol.
Más maszturbálókkal ellentétben a Fleshlight nem egy külön bajnokság, hanem egy külön sport!
HASZNÁLAT

A Fleshlight használatát leginkább síkosítóval ajánljuk. Jobban mondva, síkosító nélkül nem fog menni. Az anyag egyedülálló tulajdonságainak megőrzése érdekében vízbázisú síkosító, esetleg speciális hűsítő vagy melegítő hatású Fleshlight síkosító használatát javasoljuk. Alaposan síkosítsa meg a terméket és a péniszét is, hogy valóban élvezetessé tegye a használatot, és ne tegyen kárt magában.

TIPP: Meleg vízzel melegítse fel a Fleshlight-ot testhőmérsékletűre. Elég csak pár percre vízbe meríteni.
TIPP2: A Fleshlight alján egy retesz található, aminek segítségével ön határozhatja meg a vagina által létrehozott nyomást. Ön döntheti el, hogy szűkebbet, vagy inkább tágabbat szeretne.

Védelem és karbantartás

A karbantartás tényleg nagyon egyszerű. Csak mossa meg meleg vízzel, szárítsa meg és tegye vissza a dobozba. Az anyag összes tulajdonságának minél hosszabban tartó megőrzése érdekében a gyártó speciális Fleshlight hintőpor használatát javasolja (elegendő a babahintőpor is). Tapasztalataink szerint azonban a hintőpor használata nem szükségszerű.

Anyag

A Fleshlight® egy szabadalmaztatott, kiváló minőségű Real Feel Super Skin anyagból készült, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy tökéletesen imitálja az igazi szex érzéseit.
Az anyag lágy, finom és rugalmas. A pénisz beillesztése után alkalmazkodik, és úgy öleli körül a péniszt, mint egy valódi punci. 

CSOMAGOLÁS

Maga a Fleshlight nagyméretű zseblámpa formájú, fehér kemény műanyag tokban, ami papír- vagy pléhdobozban van szállítva. A gyártó ezt néha váltogatja.
A csomagolás diszkrét és nem feltűnő. A bezárás után az efféle dolgokban kevésbé jártas személy nem fogja tudni, miről van szó. A csomag ingyenes síkosítót is tartalmaz, minta kiszerelésben.

Méret

  • hossz tokkal együtt: 25 cm
  • átmérő tokkal együtt (felső rész): 9,5 cm
  • átmérő tokkal együtt (alsó rész): 6 cm
  • hüvely hossza: 23 cm
  • hüvely átmérője (felső rész): 9 cm
  • hüvely átmérője (alsó rész): 4,5 cm
KI AZ A SAVANNAH BOND??

A gyönyörű Ausztráliai az egyik legnépszerűbb pornószínésznő napjainkban. És nem csoda. A szőke, barna szemű szépség bármit és bármilyen pózban eljátszik. Az utóbbi időben fiatal kora ellenére főleg háziasszonyok szerepében láthatjuk, akik fekve végeznek...

Népszerűségének nagy részét íveinek köszönheti. Valamivel 165 cm alatt van, dús csípővel és G méretű mellekkel. 

Magasság: 164,5 cm
Súly: 63 kg
Mellméret: G
Csillagjegy: ikrek
Kedvenc póz: misszionárius
Instagram: @thesavannahbond
OnlyFanshttps://onlyfans.com/savannahbond


SíkosítÁs és karbantartás

Vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.

A szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8823
Hosszúság: 25,0 cm
Használható hosszúság: 23,0 cm
Átmérő: 9,5 - 6,0 cm
Alak: Vagina
Anyag: CyberSkin
Felület: Strukturált
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...