Svakom Hedy maszturbáló - kék

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Svakom Hedy maszturbáló - kék

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 4 700 Ft
Ár:
3 390
Ft
Megspórol: 1 310 Ft (28%)
PLUSZOK:
  • Rendkívül rugalmas
  • A belsejében jellegzetes izgató csíkok találhatók
  • Többszörös használat
  • Diszkrét csomagolás
MÍNUSZOK:
  • Síkosítót a csomagolás nem tartalmaz
Termékleírás
Otthon, szolgálati úton vagy bárhol, ahol csak kedve támad, ezt a diszkrét Svakom maszturbálót mindenhová magával viheti.

A Hedy egy nagyon rugalmas maszturbáló férfiak számára, amely a jól ismert Tenga Egg -re (Tenga tojás) emlékeztet, de kialakításának köszönhetően egy lépéssel előrébb jár. A Tenga tojások hátránya az, hogy csak egy használatra alkalmasak, és a teljes feszülésnek köszönhetően az izgató kiemelkedések eltűnnek, és szinte alig érezhetők a maszturbáló belsejében. A Hedy maszturbáló más! A belsejében található kiemelkedések jellegzetesen nagyok, vastagabbak és feszülés közben is érzékelhetők, kiállnak, és izgatják a péniszt!

Ennek a maszturbálónak az elkészítéséhez a gyártók több anyagot használtak fel, így vastagabb, jobban kezelhető és a megfelelő gondozás mellett akár 10 használatra is alkalmas. A Svakom csak 5 alkalommal ajánlja a Hedy használatát, de ha mindig alaposan megtisztítja meleg szappanos vízzel, és visszateszi a védőtokba, akkor akár többször is használhatja...

Kicsomagolás után a Hedy tokja nem feltűnő, valójában ez egy fehér ovális "tojás", amely garantálja a diszkréciót, mert nem tárja fel, mi rejtőzik a belsejében.

A maszturbáló belső oldala stimuláló csíkokkal rendelkezik, amelyek a maszturbáló formájával ellentétben, vízszintesen helyezkednek el. A vízszintes helyzet biztosítja, hogy felfelé és lefelé történő mozgás közben a csíkok folyamatosan izgassák a péniszt, és ön addig ne hagyja abba a nyomást, amíg nem lesz teljesen kielégülve...

Rugalmasságának köszönhetően ez a maszturbáló minden "nagyságú és vastagságú" férfi számára alkalmas. Tapintása nagyon kellemes és puha.

SÍKOSÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
Javasoljuk, hogy használat előtt és után a tisztításához erotikus segédeszközökre alkalmas fertőtlenítőt használjon. 
A sima felületek meleg szappanos vízzel is fertőtleníthetők.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX5525
Szín: Kék
Alak: Univerzális
Anyag: TPE
Felület: Tüskékkel
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:
Süvöltős
2021.08.30.
Kiss
2021.08.09.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.