Tenga Aero Silver Ring

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Tenga Aero Silver Ring

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
28 995
Ft
Jól jöhet Önnek:
Síkosító gél Slide 50 ml
Slide síkosító 50 ml 1 895 Ft
50 ml-es csomagolású vízbázisú síkosító hosszan tartó hatással. Az érzékeny bőrűek számára is bátran ajánljuk. Óvszerrel és játékokkal használható, mivel nem károsítja az anyagokat.
Just Glide vízbázisú síkosító 50 ml 1 895 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük holnap.

Megrendelés SMS üzenetben +36 1 701 3109
Cikkszám SX8193

PLUSZOK:
  • Nem csak az orális szex kedvelőinek
  • Egyedi szívó technológia
  • Nagyon erős szívás és szűkített kamrák
  • Testreszabható szívás - 10 erőségi szinten szabályozható
  • Könnyen tisztítható
  • Kiváló minőségű japán kütyü
  • Kenőanyagminta a csomagban
MÍNUSZOK:
  • 4,5 cm-es péniszátmérőig alkalmas
  • Magas hőre érzékeny belső anyag
  • Max. 1 használatra csomagolt kenőanyag
5,0
1 értékelés alapján
25+ vevő vásárolt
Utolsó darab a készleten!
Termékleírás
Tenga Aero Silver Ring egy luxus és kifinomult maszturbátor innovatív Twist mechanizmussal. A Twist mechanizmus lehetővé teszi a vákuumszívás szabályozását.

A maszturbátor fehér hengerét az alsó harmadban egy szürke csík/élvezeti skála osztja. Ezen a ponton a mechanikus balra/jobbra forgatással szabályozhatja a vákuumot és a belső üreg szorosságát/lazaságát.
Biztos, hogy el lesz kényeztetve a választékkal, mivel a készülék 10 beállítási szintet kínál. A szívás személyre szabott beállítása teszi ezt az erotikus szerkentyűt a maszturbálók mesterévé.

A maszturbátor belseje a legendás Tengas elasztomerrel van kibélelve, amely barázdált textúrájával az egész pénisz masszírozását és stimulálását biztosítja.

A maszturbátor bejárata rugalmas, és 4,5 cm szélességig alkalmazkodik a péniszhez. A bejárat mögött egy rendkívül rugalmas gyűrű található, amely tovább fokozza a kellemes érzést. Az egész belső alagút spirális szerkezetű, és tele van a péniszt stimuláló kiemelkedésekkel. Az alagút egyre szűkül, minél mélyebbre behatol a pénisz, annál keskenyebbek és számosabbak lesznek a spirálisan ívelt kiemelkedések. 
Az így kialakított belső alagút maximalizálja a maszturbáció élményét.

Ha vonzódik ehhez az egyedülálló anyaghoz és szívópatenthez, de szűkebb maszturbátort belső keres, válassza a Tenga Aero Cobalt Ringet. Az alagútja egyenes, de szűk. A szürke Aero pedig spirálisan ívelt és fokozatosan szűkül a bejárattól a végéig.

A Tenga Aero Silver Ring maszturbátor vízálló, a belső hüvely kivehető, így használat után langyos szappanos vízben mosható. Kerülje a forró víz használatát, mert károsíthatja a rendkívül érzékeny anyagot. Mosás után hagyja a maszturbátort szabadon száradni a mellékelt állványon. A csomagban van egy ingyenes kenőanyagminta, de csak egyszeri használatra. Soha ne használja a maszturbátort a vízalapú síkosító nélkül.

A prémium Tenga Aero Silver Ring maszturbátor újrafelhasználható. Ennek az eszköznek a használata olyan intenzív szopási érzést kínál, amelyet talán még soha nem tapasztalt. Az anyag kivételes tulajdonságainak megőrzése érdekében hűvös, sötét helyen tárolja. A hő és a napfény károsíthatja a prémium anyagot.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
 
Recenziók (1)
György
Értékelve: 2023.01.12.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Paraméterek
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX8193
Hosszúság: 17,2 cm
Használható hosszúság: 15,0 cm
Átmérő: 4,5 cm
Tömeg: 420 g
Alak: Univerzális
Anyag: Szilikon
Felület: Strukturált
Vibrálás: Vibráció nélkül
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...