Tenga Flip Hole Black - fekete

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Tenga Flip Hole Black - fekete

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Színváltozatok:
Fekete Fehér
Szokványos ár: 63 100 Ft
Ár:
56 990
Ft
Megspórol: 6 110 Ft (10%)
Jól jöhet Önnek:
Síkosító gél Slide 50 ml
Slide síkosító 50 ml 1 790 Ft
Pjur Aqua Panthenol síkosító tápláló panthenollal 100 ml 5 990 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük holnap.

PLUSZOK:
  • A csomagolás 3x 20 ml síkosítót tartalmaz
  • Egyszerű használat
  • Egyszerű tisztítás
Termékleírás
A Tenga Flip Hole maszturbáló a jelenleg elérhető egyik legjobb maszturbáló. Egyesíti magában a minőségi kivitelezést, robusztusságot, kiváló anyagot és rendkívül egyszerű tisztítást.

Maga a maszturbáló ún. bölcsőben van elhelyezve, amely egyrészt tárolásra és szárításra szolgál, de a használat során is fontos szerepet tölt be.
Használat előtt vegye ki a Tengát a bölcsőből, nyissa szét és kenje be kisebb mennyiségű síkosítóval. Ezután zárja be, helyezze be fordítva a bölcsőbe, és adja át magát az élvezetnek :)

Kizárólag vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Másféle síkosító, például az olajos vagy a szilikonos, ugyan jobban siklik, de károsítaná a belsejében található finom anyagot, és az egész maszturbáló visszafordíthatatlanul ragacsos maradna.

A maszturbáló gyártója szerint a Tenga Flip Hole kb. 50 használatra alkalmas. Tapasztalataink szerint azonban több éven keresztül is nyugodtan használható. Minden probléma nélkül megtartja a formáját, belső anyaga pedig nem károsodik vagy deformálódik. Ezért nincs semmi ok arra, hogy 50 használat után félretegye, és többé ne használja.

A Tenga Flip Hole három változatban kapható - fehér, fekete és piros. Mindegyik verziónak más belső felülete van, ezért mindhárom maszturbáló használatával más stimulálásban lehet része.
A leginkább stimuláló fekete változat esetében az egyik oldalon vízszintes, éles háromszögek találhatók, a másik oldala pedig üreges buborékokkal és kiemelkedésekkel van ellátva. Annak köszönhetően, hogy a maszturbáló mindkét oldalán más kiemelkedések vannak, önnek is mindig másfajta önkielégítésben lehet része. Elég csak kicsit elfordítani, és jelentősebb stimulációt érhet el a pénisz más részén.

Végül, de nem utolsó sorban meg kell említenünk a maszturbáló külső oldalán található három funkciógombot. Ezek valójában nem is gombok, hanem sokkal inkább csak olyan pontok, ahol a maszturbálót be lehet nyomni. Ha a közepén nyomja meg, nagyobb nyomást és erősebb "szívást" érhet el. Az alsó rész a bemeneti nyílás leszűkítésére szolgál, a felső rész pedig a makk intenzívebb stimulálását biztosítja. Csak önön múlik, hogy milyen erősen nyomja meg. Ha csak egy kicsit, a stimuláció gyengébb lesz. Ha viszont rendesen, akkor lehet hogy 30 másodpercig sem fogja bírni...
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX5450
Szín: Fekete
Hosszúság: 17,5 cm
Használható hosszúság: 17,0 cm
Átmérő: 8,5 x 6,8 cm
Tömeg: 750 g
Alak: Univerzális
Anyag: TPE
Vibrálás: Vibráció nélkül
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.