Tenga Flip Hole White - fehér

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Tenga Flip Hole White - fehér

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Színváltozatok:
Fekete Fehér
Szokványos ár: 61 600 Ft
Ár:
49 990
Ft
Megspórol: 11 610 Ft (19%)
Jól jöhet Önnek:
Kiváló minőségű vízbázisú síkosító, amelyet szex során vagy a szexuális segédeszközökre is használhat. Praktikus 250 ml-es kiszerelésű csomagolásban adagolóval.
Super Slik 250 ml 3 990 Ft
Refresh frissítő hintőpor az UltraSkin / CyberSkin anyagú segédeszközökre 1 990 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük holnap.

PLUSZOK:
  • A csomagolás 3x 20 ml síkosítót tartalmaz
  • Egyszerű használat
  • Egyszerű tisztítás
Termékleírás
A Tenga Flip Hole maszturbáló a jelenleg elérhető egyik legjobb maszturbáló. Egyesíti magában a minőségi kivitelezést, robusztusságot, kiváló anyagot és rendkívül egyszerű tisztítást.

Maga a maszturbáló ún. bölcsőben van elhelyezve, amely egyrészt tárolásra és szárításra szolgál, de a használat során is fontos szerepet tölt be.
Használat előtt vegye ki a Tengát a bölcsőből, nyissa szét és kenje be kisebb mennyiségű síkosítóval. Ezután zárja be, helyezze be fordítva a bölcsőbe, és adja át magát az élvezetnek :)

Kizárólag vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Másféle síkosító, például az olajos vagy a szilikonos, ugyan jobban siklik, de károsítaná a belsejében található finom anyagot, és az egész maszturbáló visszafordíthatatlanul ragacsos maradna.

A maszturbáló gyártója szerint a Tenga Flip Hole kb. 50 használatra alkalmas. Tapasztalataink szerint azonban több éven keresztül is nyugodtan használható. Minden probléma nélkül megtartja formáját, belső anyaga pedig nem károsodik vagy deformálódik. Ezért nincs semmi ok arra, hogy 50 használat után félretegye, és többé ne használja.

A Tenga Flip Hole három változatban kapható - fehér, fekete és piros. Mindegyik verziónak más belső felülete van, ezért mindhárom maszturbáló használatával más stimulálásban lehet része.
A fehér változat esetében az egyik oldalon keresztirányú bordák találhatók, a másik oldala pedig üreges buborékokkal és kiemelkedésekkel van ellátva. Annak köszönhetően, hogy a maszturbáló mindkét oldalán más kiemelkedések vannak, önnek is mindig másfajta önkielégítésben lehet része. Elég csak kicsit elfordítani, és jelentősebb stimulálást érhet el a pénisz más részén.

Végül, de nem utolsó sorban meg kell említenünk a maszturbáló külső oldalán található három funkciógombot. Ezek valójában nem is gombok, hanem inkább csak olyan pontok, ahol a maszturbálót be lehet nyomni. Ha a közepén nyomja meg, nagyobb nyomást és erősebb "szívást" érhet el. Az alsó rész a bemeneti nyílás leszűkítésére szolgál, a felső rész pedig a makk intenzívebb stimulálását biztosítja. Csak önön múlik, hogy milyen erősen nyomja meg. Ha csak egy kicsit, a stimuláció gyengébb lesz. Ha viszont rendesen, akkor lehet hogy 30 másodpercig sem fogja bírni...
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX5449
Szín: Fehér
Hosszúság: 17,5 cm
Használható hosszúság: 17,0 cm
Átmérő: 8,5 x 6,8 cm
Tömeg: 750 g
Alak: Univerzális
Anyag: TPE
Vibrálás: Vibráció nélkül
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.