Tenga Flip ORB Black - Orange

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Tenga Flip ORB Black - Orange

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Szokványos ár: 37 200 Ft
Ár:
30 990
Ft
Megspórol: 6 210 Ft (17%)
Jól jöhet Önnek:
Kiváló minőségű vízbázisú síkosító, amelyet szex során vagy a szexuális segédeszközökre is használhat. Praktikus 250 ml-es kiszerelésű csomagolásban adagolóval.
Super Slik 250 ml 3 990 Ft
Síkosító gél Slide 50 ml
Slide síkosító 50 ml 1 890 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

Termékleírás
A Flip ORB Orange Crush rugalmas golyókból áll, melyek téglalap formában vannak elhelyezve bent a maszturbálóban.

A legnagyobb golyó a maszturbáló csúcsában van elhelyezve, és az oldalain négy kisebb golyó veszi körül. Ezeknek a golyócskáknak köszönhetően a szokásos szexuális játékai során újdonsült érzést fog tapasztalni. A golyókat ezenkívül rugalmas, zseléhez hasonló, egyedi struktúrájú anyag veszi korul.

A terméket kívülről fedél védi, így nagyon könnyen használható és karbantartható, mivelhogy kényelmesen illeszkedik a kézbe. Ha kinyitja a maszturbálót, nagyon könnyedén meglehet tisztítani. Először öblítse le langyos víz alatt, majd később használhatja hozzá valamelyik fertőtlenítőszerünket. Ezek nagyon jól alkalmazhatóak, és különféle anyagokra is alkalmasak.
 
Ha szeretné még jobban érezni magát a maszturbáció során, azt javasoljuk rendeljen Fleshlube Fire speciális melegítő gélt is, mely élvezetesebb maszturbációs élményhez járul hozzá.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX7339
Szín: Narancssárga
Használható hosszúság: 14,0 cm
Tömeg: 400 g
Alak: Univerzális
Anyag: ABS
Felület: Tagolt
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.