15% kedvezmény csak ma 🌻 Kód: MAJUS22

Tenga Spinner - Tetra

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Tenga Spinner - Tetra

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 15 300 Ft
Ár:
12 990
Ft
Megspórol: 2 310 Ft (15%)
Jól jöhet Önnek:
Síkosító gél Slide 50 ml
Slide síkosító 50 ml 1 790 Ft
Refresh frissítő hintőpor az UltraSkin / CyberSkin anyagú segédeszközökre 1 990 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük holnap.

PLUSZOK:
  • Egyedülálló vízszintes stimuláció
  • Rugalmas és kellemes anyag
  • Síkosító minta kiszerelésben
  • Könnyű karbantartás és tisztítás
MÍNUSZOK:
  • Kenőanyag mennyisége max. 1 használatra
Termékleírás
A Tenga Spinner a japán Tenga cég férfi maszturblóinak "családjához" tartozó újdonság (2021). A Spinner hat változatban kerül forgalomba, míg ezek a színek mellett főleg a belső struktúrájukban különböznek egymástól. Az egyes variánsokat geometriai alakzatok szerint nevezik meg.

A Tetra modell egy maszturbáló, amelynek belső struktúrája kiemelt lapokból, és gyengéd szögletekből áll. Ezek a lapocskák spirál alakban vannak elhelyezve, melyek a maszturbáció közben erős markolatot, és tekeredést eredményeznek. Így a maszturbátor minden mozdulatnál még mélyrehatóbban becsavarodik. A Tetra nagyon intenzív élményt kölcsönöz a formájának, illetve alakjának köszönhetően. De ha még áthatóbb kielégülést, és kitartást szeretne elérni, kombinálja a maszturbátort az Extreme Men spanyol cseppekel, amelyeket a mi webshopunkban is megtalálhat.

A maszturbáló nyílása univerzális, azaz. nem hüvely, nem popsi vagy száj. Csak egy egyszerű "lyuk". Természetesen ez a lyuk nem csak egy közönséges lyuk, mert a makk jobb stimulálása érdekében belülről kiemelkedések borítják.

Maga a maszturbáló kocsonyás anyagból készül, közepén kemény "húrral". Ez a húr biztosítja a maszturbáló teljes testének forgó mozgását, amikor fel és le mozog. Egyszerűen fogalmazva: amikor lefelé mozog, a maszturbáló az óramutató járásával megegyező irányban forog, felfelé haladva az óramutató járásával ellentétes irányba.
 
Összefoglalva, a maszturbáló nagyon élvezetes, és más hasonló árkategóriájú maszturbálókkal összehasonlítva, a Tenga Spinner egyértelműen az egyik legjobb a piacon. Nem feltűnő, kicsi, de nagyon erős és remek az ára.

HOGYAN MŰKÖDIK A TENGA SPINNER?

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX7322
Szín: Kék
Hosszúság: 13,0 cm
Használható hosszúság: 13,0 cm
Átmérő: 4,5 cm
Tömeg: 131 g
Alak: Univerzális
Anyag: CyberSkin
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:
Nagy
2022.01.18.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.