Tenga Spinner - Tetra

2 értékelések
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Tenga Spinner - Tetra

2 értékelések
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
12 499
Ft
PLUSZOK:
  • Egyedülálló vízszintes stimuláció
  • Rugalmas és kellemes anyag
  • Síkosító minta kiszerelésben
  • Könnyű karbantartás és tisztítás
MÍNUSZOK:
  • Kenőanyag mennyisége max. 1 használatra
Termékleírás
A Tenga Spinner a japán Tenga cég férfi maszturblóinak "családjához" tartozó újdonság (2021). A Spinner hat változatban kerül forgalomba, míg ezek a színek mellett főleg a belső struktúrájukban különböznek egymástól. Az egyes variánsokat geometriai alakzatok szerint nevezik meg.

A Tetra modell egy maszturbáló, amelynek belső struktúrája kiemelt lapokból, és gyengéd szögletekből áll. Ezek a lapocskák spirál alakban vannak elhelyezve, melyek a maszturbáció közben erős markolatot, és tekeredést eredményeznek. Így a maszturbátor minden mozdulatnál még mélyrehatóbban becsavarodik. A Tetra nagyon intenzív élményt kölcsönöz a formájának, illetve alakjának köszönhetően. De ha még áthatóbb kielégülést, és kitartást szeretne elérni, kombinálja a maszturbátort az Extreme Men spanyol cseppekel, amelyeket a mi webshopunkban is megtalálhat.

A maszturbáló nyílása univerzális, azaz. nem hüvely, nem popsi vagy száj. Csak egy egyszerű "lyuk". Természetesen ez a lyuk nem csak egy közönséges lyuk, mert a makk jobb stimulálása érdekében belülről kiemelkedések borítják.

Maga a maszturbáló kocsonyás anyagból készül, közepén kemény "húrral". Ez a húr biztosítja a maszturbáló teljes testének forgó mozgását, amikor fel és le mozog. Egyszerűen fogalmazva: amikor lefelé mozog, a maszturbáló az óramutató járásával megegyező irányban forog, felfelé haladva az óramutató járásával ellentétes irányba.
 
Összefoglalva, a maszturbáló nagyon élvezetes, és más hasonló árkategóriájú maszturbálókkal összehasonlítva, a Tenga Spinner egyértelműen az egyik legjobb a piacon. Nem feltűnő, kicsi, de nagyon erős és remek az ára.

HOGYAN MŰKÖDIK A TENGA SPINNER?

Recenziók (7)
Levák
2023.02.22.
Kókai
2022.11.17.
Sipos
2022.10.26.
Frank
2022.10.25.
Pataky
2022.09.09.
Márk
2022.09.09.
Nagy
2022.01.18.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7322
Hosszúság: 13,0 cm
Használható hosszúság: 13,0 cm
Átmérő: 4,5 cm
Tömeg: 131 g
Alak: Univerzális
Anyag: CyberSkin
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...