Fleshlight FleshJack Vibro vibráló maszturbáló

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Fleshlight FleshJack Vibro vibráló maszturbáló

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Szokványos ár: 35 300 Ft
Ár:
31 390
Ft
Megspórol: 3 910 Ft (11%)
PLUSZOK:
  • Ultra valósághű anyag
  • Szűk belső felület az extra élvezetért
  • Kiváló minőség
Termékleírás
A Fleshlight FleshJack Vibro egy férfi ánusz kialakítású maszturbáló, amely bármikor rendelkezésére áll. Ennek a segédeszköznek köszönhetően bármikor élvezheti az anális szexet, amikor csak ön akarja.

A Fleshlight márka teljesen megérdemelten már hosszú ideje vezető szerepet tölt be a férfi szexuális segédeszközök világpiacán. Ugyanis a játékszereivel olyan gyönyört visz a hálószobába, ami szinte megkülönböztethetetlen az igazi élménytől.

A maszturbáló belső ürege szabadalmaztatott SuperSkin anyagból készül. Ez egy olyan anyag, amely ránézésre és tapintásra is igazi bőrre emlékeztet. Az üreg puha, gyengéd és alkalmazkodik a pénisz alakjához, miközben megőrzi az eredeti méreteit. A pénisze tehát úgy fogja magát érezni benne, mint egy igazi popsiban. 

Ráadásul az üreg belseje apró kiemelkedésekkel van ellátva, amelyek a maszturbáció teljes időtartama alatt izgatják a pénisz teljes felületét. A lehető legjobb élmény elérése érdekében a maszturbáció során vízbázisú síkosító használatát javasoljuk.
A segédeszköz vibrálásáról 3 különálló vibrotojás gondoskodik. A vibrotojásba való elemek a csomagolás részét képezik.

A segédeszköz karbantartása rendkívül egyszerű. Minden használat után alaposan öblítse le a maszturbálót meleg vízben.
FOLYAMAT: Húzza ki az üreget a külső tokból, távolítsa el belőle a vibrotojásokat, és alaposan öblítse ki a belsejét. Hagyja megszáradni a maszturbálót, majd végezetül a maszturbáló üregét púderezze be Fleshlight hintőporral. Mivel ez az anyag nagyon gyengéd, a púdernek köszönhetően a lehető leghosszabb ideig megőrzi a rá jellemző tulajdonságokat.

A csomag tartalma:
  • Fleshlight FleshJack Vibro maszturbáló
  • 3 vibrotojás
  • tartalék elemek a vibrotojásba
  • síkosító minta kiszerelésben

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX5609
Szín: Testszínű
Hosszúság: 25,0 cm
Használható hosszúság: 23,0 cm
Átmérő: 9,5 - 6,0 cm
Alak: Ánusz
Anyag: CyberSkin
Felület: Strukturált
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Igen
Vízállóság: Vízálló
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.