Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Head-Master vibráló makk- és fitymastimuláló

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Head-Master vibráló makk- és fitymastimuláló

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
10 995
Ft
PLUSZOK:
  • Közvetlenül stimulálja a fitymát / makkot
  • 10 vibrációs és pulzációs sebesség
  • 100%-ban vízhatlan, fürdőkádban is használhatja
  • Síkosító és fertőtlenítő ingyenesen a csomag része
  • Átlátszatlan szemfedő ingyenesen a csomag része
MÍNUSZOK:
  • Síkosító és fertőtlenítő csak minta kiszerelésű (max. 1 használatra)
A termékhez még nem érkezett értékelés
25+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A Head-Master vibráló izgató stimuláló makkra és fitymára egy olyan segédeszköz, amely készen áll arra, hogy önt a legérzékenyebb helyeken izgassa, és bebizonyítsa önnek, hogy nincs olyan csodálatos élvezet, amit ne lehetne felülmúlni!  

A segédeszköz már első pillantásra és érintésre és lenyűgözi önt lágyságával. A hajlékony szilikon felülete úgy van kialakítva, hogy a lehető legjobban emlékeztessen a valódi élményre.
Az üreg belsejében finom, szabályosan elhelyezkedő izgató kiemelkedések vannak, amelyek miután bekapcsolta a vibrációt, extra izgatást biztosítanak. Az üreg hajlékony, rugalmas és puha, és igazodik a pénisze alakjához. Körbeöleli a makkját, és olyan gyönyörben részesíti, amit nem fog egykönnyen elfelejteni.

A Head-Master összesen 10 rezgő és pulzáló módot kínál. A készülék végén, az ún. fogantyún tudja beállítani a vibrációkat. A nyélben egy AAA elem számára is van hely, ami biztosítja a rezgések menetét. Mivel az elemet csomagolás nem tartalmazza, javasoljuk, hogy külön vásárolja meg azt.

A gyártó garantálja a termék teljes vízhatlanságát, ami határtalan lehetőségeket biztosít önnek a játék használata során. Akár fürdés közben is élvezheti a makk és fityma stimulálását. Az sem tesz kárt benne, ha a segédeszközt nedves vagy vizes környezetben használja, vagy ha víz alá meríti. 

A szilikon anyag - amelyből ez a segédeszköz készül - hozzájárul a könnyű karbantartáshoz. Az anyag teljesen ártalmatlan az egészségre nézve, és 100%-ban biztonságos a szervezet számára, valamint allergiára hajlamos személyek számára is alkalmas. A Head-Mastert minden használat után meg kell mosni és a szexuális segédeszközökre alkalmas tisztítószerrel fertőtleníteni.

A csomag tartalma:
  • Head-Master vibrációs makk- és fitymastimuláló
  • szemmaszk
  • egy használatra elegendő fertőtlenítő és síkosító, minta kiszerelésben

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6436
Hosszúság: 12,5 cm
Alak: Univerzális
Anyag: Szilikon
Felület: Tüskékkel
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 10 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: 1 × AAA elem
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...