Moto Bator X fel-le mozgó maszturbátor

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Moto Bator X fel-le mozgó maszturbátor

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
33 995
Ft
PLUSZOK:
  • Segítség a merevedési zavarokhoz
  • Mozgáskorlátozottak számára is alkalmas
  • Jelentősen hosszú stimuláló tüskék az egész belső felületen
MÍNUSZOK:
  • Elemeket nem tartalmaz
  • A maszturbátor nem vízálló
4,0
1 értékelés alapján
50+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Mechanikus maszturbátor Moto Bator X, amelynek köszönhetően a keze használata nélkül élvezheti a maszturbációt. Ezt a speciális eszközt a merevedési zavarok kezelésére is fejlesztették ki.

A rendszeres maszturbáció erősíti a pénisz és az egész medencefenék izmait. Az erős izmok ezen a területen segítenek megelőzni vagy korrigálni a már bekövetkezett merevedési zavarokat. Ajánlatos az Edging (az erekció szándékos késleltetése) gyakorlása. Ez a technika segít növelni az állóképességet, és elősegíti a pénisz egészséges véráramlását. A Moto-Bator X érdekesebbé teszi az Edging edzést. 

A maszturbátor kiváló maszturbációt kínál az intenzív vákuumszívás és a péniszt beszívó erős és stabil vákuum kombinációjának köszönhetően. Annak köszönhetően, hogy a maszturbátor a péniszre szívódik, a keze használata nélkül élvezheti. A maszturbátor ezután magától mozog felfelé és lefelé. 5 üzemmód közül választhat.
A Moto Bator X közepes szívósebességet kínál.

A belső alagút puha és rugalmas. Lágy, stimuláló kiemelkedésekkel van ellátva, amelyek simogatják a péniszét. Az alagút szuper lélegző anyagból készült, amely gyorsan felmelegszik a testhőmérséklethez.

A Moto Bator X ápolása egyszerű, mivel a belseje kivehető. Csavarja le a felső részét, és vegye ki a belső hüvelyt. Mossa ki szappannal és meleg vízzel.

A Moto-Bator X nem vízálló, ezért a készüléket ne merítse vízbe. A Moto-Bator X 4 AA elemmel működik, amelyek nem tartoznak a csomaghoz.

Használata:
A bekapcsoláshoz nyomja meg és tartsa lenyomva az ON gombot 3 másodpercig, a készülék elkezd húzni. A T gomb minden egyes megnyomásával 5 üzemmód között váltogathat. A maszturbátor kikapcsolásához nyomja meg és tartsa lenyomva 3 másodpercig az ON gombot.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Horák
Értékelve: 2023.03.03.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8333
Hosszúság: 25,0 cm
Használható hosszúság: 9,0 cm
Alak: Univerzális
Felület: Változatos
Rugalmasság: Szilárd
Elemek: 4 × AA elem
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...