15% kedvezmény csak ma 🌻 Kód: MAJUS22

PDX Elite Cock Compressor vibráló maszturbáló összehúzódásokkal

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

PDX Elite Cock Compressor vibráló maszturbáló összehúzódásokkal

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Szokványos ár: 57 700 Ft
Ár:
49 990
Ft
Megspórol: 7 710 Ft (13%)
Jól jöhet Önnek:
Refresh frissítő hintőpor az UltraSkin / CyberSkin anyagú segédeszközökre 1 990 Ft
Fifty Shades of Grey Silky Caress - 100 ml síkosító
Fifty Shades Of Grey - Silky Caress 100 ml 4 190 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

PLUSZOK:
  • Légpárnás nyomástechnológia a hüvely üregének szűkítésére
  • Tapadókorong rögzítésre, hogy használat közben ne kelljen tartania
  • Erős teljesítményű vibrációk, elemek használata nélkül / újratölthető
  • Az anyag hűen imitálja az emberi bőrt
  • Bővített tartalmú csomag
  • Síkosító / fertőtlenítő / frissítő hintőpor / 3x péniszgyűrű
Termékleírás
Vagina alakú maszturbáló férfiaknak levehető tapadókoronggal ahhoz, hogy a kezei segítsége nélkül is tudja használni. A maszturbáló funkcióival és az új, továbbfejlesztett technológiájával le fogja önt venni a lábáról! 

Az innovatív légpárnás technológia, ami ebben a készülékben 5 különböző móddal rendelkezik, a hüvelyi összehúzódást idézi fel, ami azonos a hüvely összehúzódásaival a női orgazmus során. Tehát nem fog sokáig tartani, és a maszturbáló orgazmikus összehúzódásai a csúcsra repítik önt.

Ezen a funkción kívül a segédeszköz rezgést is kínál. Csak önön múlik, hogy mindkét üzemmódot egyszerre használja-e, vagy csak az egyiket. A jó hír az, hogy ez a rendkívül nagy teljesítményű motor nem elemekre működik, hanem az USB-kábel segítségével kell feltölteni, ami szintén a csomag része. Tehát ettől a pillanattól kezdve nem kell gondoskodnia az elemek folytonos beszerezéséről.

A kéjcsatorna anyaga ugyanazt az érzést idézi fel, mint amikor az igazi bőrrel kerül kapcsolatba. Puha, rugalmas és rendkívül alkalmazkodó, aminek köszönhetően a péniszét teljes hosszában körbeöleli.

A készülék végén levehető tapadókorong helyezkedik el, amit akkor fog értékelni, ha szabad kezeket szeretne kapni a maszturbálás során. Rögzítse a maszturbálót egy tetszőleges, sima felületre, kapcsolja be, és már nem is lesz szükség a kezére. A tapadókorong vákuuma tökéletes stabilitást biztosít.

A segédeszköz vezérlésére az alján található két gomb szolgál. A felső gombbal szabályozhatja az összehúzódásokat, az alsóval pedig a 10 vibrációs mód között tud váltogatni. 

A LED jelzőfény a színek segítségével jelzi az akkumulátor állapotát a töltés során. Abban az esetben, ha mindkét szín (zöld és piros) világít, akkor azt jelenti, hogy a maszturbáló összehúzódási funkciója és a rezgés is be van kapcsolva.

Élvezze a gyönyört, amit ez a segédeszköz nyújt - bárhol és bármikor. A számos funkciónak köszönhetően minden élmény más lesz a játékkal!

A csomag tartalma:
  • PDX Elite Cock Compressor maszturbáló
  • 3 különböző átmérőjű szilikon péniszgyűrű
  • minta kiszerelésű síkosító és fertőtlenítő
  • mini csomagolású púder (30 g), ami megőrzi az anyag lágyságát

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX6513
Szín: Testszínű
Hosszúság: 23,4 cm
Alak: Vagina
Anyag: CyberSkin
Felület: Tüskékkel
Vibrálás: 10 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Gyártó:
Verner
2021.05.10.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.