Roto-Bator vibráló és forgó maszturbáló gyöngyökkel - hüvely

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Roto-Bator vibráló és forgó maszturbáló gyöngyökkel - hüvely

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Szokványos ár: 48 700 Ft
Ár:
41 890
Ft
Megspórol: 6 810 Ft (14%)
Jól jöhet Önnek:
200 ml-es vízbázisú síkosító a szexuális segédeszközökre, közösülésre és óvszerre
Just Glide vízbázisú síkosító 200 ml 3 590 Ft
200 ml-es Just Glide síkosító szexuális segédeszközökre
Just Glide Toys játékszer síkosító 200 ml 3 790 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

PLUSZOK:
  • Számos rezgés + forgástípus
  • Minőségi anyag
  • Síkosító és tisztítószer a csomagban - 2x 30 ml-es kiszerelésben
  • Egyszerű tisztítás
  • Teljesen vízhatlan
  • Kiváló minőség
MÍNUSZOK:
  • Az elemeket a csomagolás nem tartalmazza
Termékleírás
Készüljön fel ezzel a vibráló és forgó maszturbálóval a leghihetetlenebb, legintenzívebb és legelőrehaladottabb maszturbációra, amelyet még sohasem tapasztalt. A Roto-Bator maszturbáló minden munkát elvégez Ön helyett. Mindenféle nyomogatás, összeszorítás és mozgatás nélkül. Csak nyomja meg a gombot, és élvezze a lenyűgöző stimulációt.

A hagyományos maszturbálókkal ellentétben, amelyek csak a felfelé és lefelé irányuló mozgás során izgatják a péniszt, a Roto-Bator a maszturbáció egy teljesen új dimenzióját nyújtja. A Roto-Bator ugyanis forgó golyókat (gyöngyöket) tartalmaz, amelyek a gomb megnyomása után különböző irányban és sebességgel elkezdenek forogni és/vagy rezegni.

A maszturbáló bemenete hüvely kialakítású. Így ön határok nélkül élvezheti a mély behatolást, és akár a belsejébe is élvezhet.

vibráló maszturbáló belseje puha TPR anyagból készült, ami hasonlít az emberi bőrre, és 100%-ban biztonságos a szervezet számára, és ráadásul könnyedén alkalmazkodik a pénisz hőmérsékletéhez. Ezért nagyon hitelesen emlékeztet egy igazi nő hüvelyére.

A gyöngyös mechanizmus és a belső szerkezet egy robusztus műanyag tokba van zárva, ami ebben az esetben teljesen átlátszó. Így ön szemmel tarthatja, hogy a pénisze mennyire élvezi a kényeztető masszázst és stimulációt. 

A Roto-Bator 3 rezgéssebességet és 7 különböző forgásmintát rejt magában. Összesen 21 különböző élvezeti módot kínál. Tehát van miből válogatni. Természetesen egy sima átkapcsolás segítségével olyan sebességet és forgást választhat, amilyet csak akar. A módok megváltoztatása egyszerű. Csak nyomja meg a maszturbáló alján található két gomb egyikét.

Végül még egy fontos információ, a maszturbáló teljesen vízhatlan, így akár a zuhany alatt vagy a fürdőkádban is kényeztetheti magát.

Azonban ügyeljen arra, hogy milyen elemeket használ. Mivel a vibráló és forgó motor viszonylag erős, legalább alkáli elemek szükségesek ahhoz, hogy a maszturbáló működőképes legyen. 
Az elemeket (4x AA) a csomagolás nem tartalmazza.

A maszturbálón kívül egy 30 ml-es síkosító és egy 30 ml-es tisztítószer is megtalálható a csomagban, így a Roto-Bator mindig higiénikusan tisztán tartható, és bármikor készen áll a következő használatra.

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
A szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX3456
Szín: Fehér
Hosszúság: 24,1 cm
Használható hosszúság: 24,1 cm
Átmérő: 8,7 cm
Tömeg: 567 g
Alak: Vagina
Anyag: TPE
Felület: Tagolt
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: Multigyorsaságú vibrációk + Multigyorsaságú rotáci
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: 4 × AA elem
Gyártó:
János
2020.05.06.
Más, de a párkapcsolat felélénkítésére egész szórakoztató.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.