Satisfyer Power Smart okos férfi maszturbátor

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Satisfyer Power Smart okos férfi maszturbátor

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
25 495
Ft
PLUSZOK:
  • A pénisz felső részének stimulálása
  • Használható hossza 10 cm
  • Alkalmas minden péniszhez - extra keskeny és extra széleshez is
  • Végtelen számú rezgésmód az ingyenes alkalmazásnak köszönhetően
  • A rugalmas szárnyak lehetővé teszik az alagút szorosságának beállítását
  • Az alkalmazáson keresztül a maszturbátor a partner által is vezérelhető
  • Nagyszerű a egymástól távol élő párok számára
A termékhez még nem érkezett értékelés
5+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A Satisfyer Power férfi maszturbátor gondoskodik a pénisz felső feléről. A pénisznek ez a része a legérzékenyebb, ezért az orgazmus pillanatok kérdése lesz.

A maszturbációs alagút 10 cm hosszú és rugalmas. Szárnyakból áll, amelyek a péniszhez tapadnak. Azt, hogy mennyire tapadnak a péniszhez, Ön határozza meg a keze megnyomásával.  

A szárnyakat kiálló hullámok borítják. Ez a bordázott felület vibrál és hihetetlen élvezetet nyújt.

Ezeknek a szárnyaknak köszönhetően a maszturbátor bármilyen átmérőjű pénisz köré tekeredik. Keskeny vagy széles, ez nem számít a Power számára. Mindenkit csúcsra fog juttatni.

14 rezgési program áll a rendelkezésére, amelyeket a praktikus fogantyún található gombokkal vezérelhet. Ez a szám azonban a végtelenségig bővíthető.

A Power maszturbátor ugyanis csatlakoztatható az ingyenes Satisfyer Connect alkalmazáshoz ( iOS és Android rendszerekre elérhető). Az alkalmazásnak köszönhetően saját rezgési módokat hozhat létre, vagy élvezheti a kedvenc dalának ütemére történő vibrálást.

Az alkalmazás nagy előnye, hogy a maszturbátort a telefonjával is vezérelheti. Ez a lehetőség ideális olyan partnerek számára, akik távol vannak egymástól. Ezáltal a maszturbáció közös élménnyé válik.

A Satisfyer maszturbátor mobiltelefonhoz való csatlakoztatására vonatkozó utasításokat itt találja. 

A maszturbátor prémium minőségű szilikonból készült. A szilikon az első osztályú az anyagok között az erotikus segédeszközök területén. Ez azt jelenti, hogy valóban csúcsminőséget kap. Tapintásra a maszturbátor sima és selymes. A maszturbátor belseje szintén rendkívül kellemes és puha tapintású, elvégre a legérzékenyebb pontját simogatja.

Mint minden Satisfyer termék, a Power maszturbátor is vízálló. Ez az információ a zuhany alatt és a kádban történő önkielégítés szerelmeseinek fog tetszeni. A Power Masturbator egy méteres mélységben 30 perces merülést is kibír. És 30 perc alatt legalább egy kör.... végezhetsz el.

A csomagban egy mágneses USB-kábelt is talál a maszturbátor töltéséhez. Nincs többé gyors elemvásárlás, csak töltse fel a Power maszturbátort, és már juttathatja is magát az édes végére. Bármikor.
  
SÍKOSÍTÓ ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.

Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8702
Hosszúság: 26,0 cm
Használható hosszúság: 10,0 cm
Tömeg: 344 g
Alak: Univerzális
Anyag: Szilikon
Felület: Változatos
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Igen
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Távirányítás
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 5 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...