Csipkés Akita Body - piros

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Csipkés Akita Body - piros

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
14 995
Ft
PLUSZOK:
  • Devil Collection - a Passion márka minőségibb vonala
  • Merevített melltartó a mellek megtámasztására
  • Az elasztikus anyagnak köszönhetően a viselése kényelmes
5,0
1 értékelés alapján
50+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Ez az izgató csipkés body kiemeli az alakját, és egy ellenállhatatlan istennővé változtatja önt! A sok egyedi részletnek köszönhetően ez egy olyan darab lesz, aminek nem lesz versenytársa a ruhásszekrényében. A Body a Devil Collection része, amelyet a luxus formatervezés és a minőségi kivitelezés jellemez.

Az egyrészes body -t az elasztikus és alkalmazkodó anyagnak köszönhetően egyszerű felvenni. A szövet azonnal reagál a test idomaira és körülveszi azokat, és úgy fogja érezni magát a body -ban, mintha a második bőrében lenne. Az anyag rugalmas, puha és alkalmazkodó, a fehérnemű szélei úgy vannak kidolgozva, hogy ne karcoljanak és ne vágjanak be a bőrbe.

A leginkább vonzó és legötletesebb rész a melltartó. A dekoltázst számos pánt borítja, amelyek egyfajta dekoratív nyakláncot alkotnak. A pántok folytonosan haladnak át a hátsó részbe, ahol két pántban folytatódnak, amelynek a mérete pontosan testre szabható.
Noha a melltartó kosarai nincsenek kitömve, a szilárd merevítők kellő támaszt nyújtanak a melleknek. Anatómiai kialakításúak, és oly módon vannak az anyagba varrva, hogy biztosítsák a kényelmes illeszkedést és viselést.

A body a bordák területén elkezd összeszűkülni. Elöl és hátul lassacskán V-alakba torkollik. Ez a szabás kiemeli a csípőt és popsit, amit szinte semmi sem takar - a body az intim részek területén tangabugyival végződik. A pamut éket itt hiába keresné - a body a legizgatóbb helyen nyitott. Abban az esetben, ha a fülledt erotika már-már elviselhetetlenné válik, akkor sem kell levetnie a body -t :)

Anyag: 75% poliészter, 15% poliamid, 10% elasztán

 
Recenziók (1)
Szimuly
Értékelve: 2021.09.11.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
A kedvesem!
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6630
Méretek: Mérettáblázat
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...