Hálós body BS064 - fekete

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Hálós body BS064 - fekete

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Színváltozatok:
Fehér
Szokványos ár: 9 200 Ft
Ár:
7 990
Ft
Megspórol: 1 210 Ft (13%)
Termékleírás
Ez az univerzális méretű, izgató mintával díszített fekete hálós body lágyságával és kivitelezésével meg fogja önt lepni. Az anyag kialakítása a lehető legkényelmesebb viselést teszi lehetővé. 

Az intim tájékon kivágás helyezkedik el, aminek köszönhetően nem kell gyorsan megszabadulnia a ruháitól, ha egy kicsit elfajul a partnerével történő ártatlan játszadozás.

A szabálytalan minta egyaránt megtalálható az elején és hátulján is, és úgy tervezték, hogy a partnere fantáziája gőzerővel működésbe lépjen, ha csak ránéz önre. 

A body tökéletesen illeszkedik a teste idomaihoz, függetlenül attól, hogy milyen méretet hord. Az elasztikus anyag alakítható és rugalmas, és még ha nagyon kinyújtja, akkor sem fogja úgy érezni, hogy az anyag túlságosan összeszorítaná önt.

Ez a fehérnemű alkalmas arra, hogy a kedvesével szenvedélyesen játszadozzon benne, de a merészebb hölgyek akár kintre is felvehetik, egy szoknyával és egy elegáns toppal kiegészítve.  

Anyag: 80% poliamid és 20% elasztán
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6447
Szín: Fekete
Gyártó:
Kiss
2021.02.13.
Nagyon szép felvéve
Kerekes
2020.12.16.
Tóth
2020.10.13.
A termék nagyon jól nyúlik bámilyen test formályát felveszi .

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.