Valentin-napi kedvezmény 🥰 8% kóddal: VALENTIN8

Hálós body BS064 - piros

1 értékelés
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Hálós body BS064 - piros

1 értékelés
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Színváltozatok:
Fehér
Ár:
4 995
Ft
Termékleírás
A piros szín beindítja a fantáziát és izgalomba hozza az érzékeket, a gyönyörű dekoratív mintázat pedig többé-kevésbé elfedi azokat a helyeket, amelyeket a partnerének a két kezével fog kelleni felfedeznie...

Ez az univerzális méretű kellemes és csábító body egy ötletes részlettel büszkélkedhet - az intim tájékon lévő kivágással. Így ez a hely akkor is elérhető közelségben lesz, ha az előjáték nagyon rövid ideig fog tartani.  

Az anyag puha és kellemes tapintású. Ráadásul rendkívül elasztikus és rugalmas, aminek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a teste idomaihoz. Az átlagosnál szélesebb a csípője, dúsabbak a keblei vagy nagyobb a hasa? Gond egy szál se. Az univerzális méret biztosítja, hogy a viselőjétől függetlenül tökéletesen illeszkedjen, és maximális kényelmet biztosítson.

A vállpántok és a szegélyek úgy vannak varrva, hogy ne vágjanak be a bőrbe, de mégis szilárdan a helyükön maradjanak. A gyönyörűen kialakított dekoratív minta beindítja minden férfi fantáziáját, mivel nyomokban elfedi a nő testének legszebb részeit.

A body bebizonyítja önnek, hogy egyszerre lehet szexi, ugyanakkor kényelmesen is érezheti magát, mintha csak a saját bőrében lenne. 

Anyag: 80% poliamid és 20% elasztán
Recenziók (3)
Kiss
2021.02.13.
Nagyon szép felvéve
Kerekes
2020.12.16.
Tóth
2020.10.13.
A termék nagyon jól nyúlik bámilyen test formályát felveszi .
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6449
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.