Kétoldalas leopárdmintás bodystocking

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Kétoldalas leopárdmintás bodystocking

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 14 200 Ft
Ár:
12 990
Ft
Megspórol: 1 210 Ft (9%)
PLUSZOK:
  • Kétféleképpen viselhető
Termékleírás
Elegáns, de ugyanakkor izgató cicaruha, amelyben minden alkalommal másképp nézhet ki, amikor magára ölti! Csak önön múlik, hogy a drámai fűzős kivágást választja, vagy ezzel a kifinomult részlettel inkább a hátát akarja ékesíteni!

A bodystocking törzsrészét úgy tervezték, hogy mind a két felét viselni tudja. Tehát ön döntheti el, hogy mély vagy inkább kifinomult dekoltázst szeretne-e. A gyönyörű dekoratív fűző mind a dekoltázson, mind a háton lenyűgöző benyomást kelt.

A popsi és comb felső része nincs teljesen elrejtve. A felső és alsó részt az elasztikus pántok kötik össze, amelyek harisnyatartó benyomását keltik. A kihívóságának mértékét befolyásolhatja azzal is, hogy a cicaruha alatt visel-e bugyit vagy sem. Annak érdekében, hogy az outfit tökéletes nézzen ki, ugyanakkor még a legintimebb helyeket is elrejtse, válassza a cicaruhához egy egyszerű fekete tangát.

A cicaruha rugalmas és elasztikus anyagból készül, amely tökéletesen alkalmazkodik a test idomaihoz. Kényelmesen bele lehet bújni, és viselés közben egy második bőr érzését teremti meg. Az anyag rugalmassága nagyon magas, és a ruha határozottan nem csak a modellek számára készült. Az anyag eltakarja a szélesebb csípőt, a teltebb combokat vagy a nagyobb pocakot is. A fekete félig átlátszó szín a leopárdmintával kombinálva minden nőből istennőt varázsol, kortól és konfekciómérettől függetlenül!

Anyag: 92% nylon, 8% elasztán
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6669
Ignéczi
2020.12.16.
Kovács
2020.09.08.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.