Cicaruha BS061 - fekete

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Cicaruha BS061 - fekete

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Színváltozatok:
Fehér
Szokványos ár: 9 300 Ft
Ár:
7 990
Ft
Megspórol: 1 310 Ft (14%)
Termékleírás
Univerzális méretű, gyönyörű, elegáns és izgató bodystocking, más néven testharisnya vagy cicaruha, fekete színben, ami már első pillantásra le fogja önt venni a lábáról. 

Ugyanis azonnal a szemébe fog ötleni a minta, ami úgy van kialakítva, hogy még vonzóbbá tegye az alakját és mindenkit lázba hozzon, aki csak ránéz a cicaruhát viselő nőre.

A minta a mellek területén meg van erősítve, hogy finoman eltakarja ezt a területet, de azért mégis valamit felfedjen. A hason a minta egy kissé már átsejlő. Összességében kellemes, izgató, de mégis decens benyomást kelt.  

A cicaruha rendkívül rugalmas anyagból készül, és igazodik a női test idomaihoz. Tökéletesen illeszkedik a karcsú testalkatú hölgyekhez, de a szélesebb csípővel, nagyon pocakkal vagy teltebb combokkal rendelkező nők alkatához is egyaránt alkalmazkodik. 
A popsi és az intim testrészek területén kivágás található, amiken keresztül elöl és hátul is vastag, harisnyakötőre emlékeztető pántok haladnak át. 

A megerősített széleknek és pántoknak köszönhetően a cicaruha nem vág be a bőrbe, és nem is karcolja azt. A fehérneműt úgy tervezték és olyan módon varrták, hogy viselés közben tökéletesen komfortos legyen.

Anyag: 80% poliamid és 20% elasztán
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6441
Szín: Fekete
Gyártó:
Balázsi
2021.12.15.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.