Pothole Minidress miniruha - rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Pothole Minidress miniruha - rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 10 500 Ft
Ár:
9 690
Ft
Megspórol: 810 Ft (8%)
PLUSZOK:
  • Rugalmas anyag / alkalmazkodik az alakhoz
Termékleírás
A háromnegyedes ujjú rózsaszín miniruha közvetlenül a popsi alá ér, és minden bizonnyal nem a szégyenlős szürke egereknek tervezték. Mivel a ruha sokkal többet mutat, mint amennyit elfed, ezért szem előtt kell tartania, hogy nem fog tudni elmenekülni partnere pajkos tekintete elől.

A ruha szövete rendkívül elasztikus, és alkalmazkodik a női test idomaihoz. Problémamentesen körbeöleli a csípőt vagy nagyobb popsit is. A ruhát teljes hosszában apró, kör alakú lyukak díszítik, amelyek gyönyörű optikai mintázatot hoznak létre. A ruha félig átlátszó, és ha nem vesz fel a ruha alá semmilyen fehérneműt, akkor valóban mindent megmutat.

A ruha előnye, hogy bármilyen fehérneművel kombinálhatja. A rózsaszín nem akadálya annak, hogy a végső benyomás megteremtése során alaposan játszadozzon a képzelőerejével. A miniruhához tökéletesen illik a combfix, decens tanga vagy mellbimbómatrica.

Anyag: 88% nylon, 12% elasztán
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6670
Szín: Rózsaszín
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.