Fűzős top Cottelli Collection

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Fűzős top Cottelli Collection

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
13 499
Ft
PLUSZOK:
  • A fűző a merevítőnek köszönhetően megemeli a melleket
  • A melltartó merevítőkkel van megerősítve / a pántok állítható hosszúságúak
Termékleírás
Ez a fekete fűzős felső minden outfitet ellenállhatatlanná tesz! Ezt a darabot ugyanis a sötét hálószobában is magára öltheti, ugyanakkor szépen kombinálható más ruhadarabokkal is, aminek köszönhetően úgy léphet ki az utcára, hogy minden csodálkozó tekintet önre szegeződjön.  

A fűző anyaga műbőrre emlékeztet, de a felülete bársonyosan puha. Önmagában nem kelt túl vulgáris benyomást, és nem tűnik tűl kihívónak. Hátul kell bekapcsolni, kis kampók segítségével. A pántok hossza testre szabható.

A fűzőt úgy alakították ki, hogy alakformáló hatása legyen, nyomást gyakoroljon rá, és optikailag karcsúsítsa azt. Körülveszi a test idomait, és kihangsúlyozza a nőies vonásokat. A melltartós rész csábítóan dús melleket varázsol. A melltartó kosarai a mell közepéig érnek, és úgy vannak megvarrva, hogy push-up hatást hozzanak létre.

Akár úgy dönt, hogy az egész világnak megmutatja magát ebben a fűzőben, vagy csak partnere láthatja önt benne, készüljön fel, hogy olyan egyedinek és szexinek fogja magát érezni, mint még soha!

Anyag: 90% poliészter, 10% elasztán
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6628

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.