Hálóing harisnyatartóval és tangabugyival

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Hálóing harisnyatartóval és tangabugyival

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 13 600 Ft
Ár:
10 990
Ft
Megspórol: 2 610 Ft (19%)
PLUSZOK:
  • Hosszított szabás a csípőn és popsin
  • Nyak körüli rögzítés
Termékleírás
Kétrészes izgató fehérnemű szett, amiben azonnal úgy fogja érezni magát mint a szenvedély és a vágy istennője! A szett csipkés tangabugyiból és harisnyatartóval végződő puha babydollból áll.

A babydollnak nem szokványos a szabása, a nyakon áthaladó pántnak köszönhetően felfedi a hátat és vállakat. A pántokat egy rögzítő elem segítségével lehet összekapcsolni, aminek köszönhetően sokkal könnyebben fel tudja venni ezt a darabot.
A melltartós rész kellemes áttetsző csipkés anyagból készül, ami azonnal felizgatja partnere érzékeit. Ez a babydoll szabadságot nyújt a melleinek, mivel nem tartalmaz merevítőket vagy pántot, ami megemelné őket.
A hasat lefedő rész rendkívül elasztikus, rugalmas hálós anyagból áll. Tökéletesen alkalmazkodik a test idomaihoz, és kihangsúlyozza a csípő kecses vonásait. A fekete szín karcsúsítja az alakját.
A babydoll alján négy harisnyatartó pánt van, amikhez a harisnya rögzíthető. A pántok hossza állítható, a harisnya viszont nem tartozik a csomagba.

A tangabugyi ugyanabból a csipkéből készül, mint a babydoll felső része. Egyáltalán nem takarja el a popsit, ezen a részen a bugyi T szabású.

A szett viselése rendkívül kellemes és kényelmes. A pántok még akkor sem vágnak a bőrbe, ha hosszabb ideig viseli. A teljes készlet aprólékosan lett kialakítva, és maximális élvezetet és kényelmet biztosít a viselés során.

Anyag: 90% poliamid, 10% elasztán
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6629
Szín: Fekete
Lajos
2020.06.12.
Az egész temrék tetszik azzal a szőkével együtt 😊
Kiss
2020.05.28.
Kiss
2020.05.28.
Péter
2020.02.12.
Gábor
2019.12.16.
Krisztián
2019.10.16.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.