Secura Nature Feeling extra vékony óvszer 1 db

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Secura Nature Feeling extra vékony óvszer 1 db

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 260 Ft
Ár:
210
Ft
Megspórol: 50 Ft (19%)
PLUSZOK:
  • Extra vékony felület a jobb érzékenység érdekében
  • Szilikon síkosítása hosszabb nedvesítő hatást biztosít
  • Darabonként árusítjuk - annyit vásárol, amennyit csak akar :)
Termékleírás
Olyan óvszer, amely használata során teljesen el fogja felejteni, hogy egyáltalán valamit is felhúzott! Ha az óvszerrel való közösülés közben zavarja önt a mű érzés, és olyan érzése van, mintha üvegen keresztül nyalná a fagyit, akkor ezt az óvszert éppen önnek találták ki!  

Az ultravékony felület tökéletes élményt nyújt, és biztosítja, hogy szex közben mindent ugyanúgy érezzen, mintha nem is használna óvszert. Ugyanakkor biztonságos védelmet nyújt a nem kívánt terhesség és a nemi betegségek ellen, ugyanúgy, mint a standard vastagságú óvszerek.

Az óvszer szilikon síkosítóval van síkosítva, ami lehetővé teszi a sima csúszást még a hosszabb közösülés során is. Ugyanis a szilikon alap nem szárad meg a nyálkahártyán, és a nedvesítő hatás hosszú ideig tart.
Az óvszer átlátszó, színtelen, szagtalan és ízesítésmentes. Minden darabot elektronikusan tesztelnek, és a Secura Kondome márka képviseli a német egységet az óvszerek piacán.

Maximális hossz: 18,0 cm
Maximális átmérő: 5,2 cm
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6555
Hosszúság: 18,0 cm
Átmérő: 5,2 cm
Anyag: Latex
Felület: Sima
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.