PicoBong Remoji Lifeguard erekciós gyűrű - fekete

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

PicoBong Remoji Lifeguard erekciós gyűrű - fekete

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
38 995
Ft
PLUSZOK:
  • USB-töltés az extra erős motor teljesítmény érdekében
  • Javítja az erekciót és meghosszabbítja a teljesítményt
  • Szuper sima és biztonságos szilikon anyag
  • Kompatibilis az iOS és az Android operációs rendszerekkel
A termékhez még nem érkezett értékelés
5+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Hihetetlenül erős PicoBong Lifeguard erekciós gyűrű, amely mindkettőjüknek tetszeni fog! A gyűrű szuper sima és biztonságos szilikonból készül, amelyet szintén könnyű tisztítani. Az anyag szagtalan, és gyorsan felmelegszik a test hőmérsékletére. Hiszen senki sem akar valami hideget a pénisz gyökerén.

A gyűrű rugalmas, ennek köszönhetően jól körülveszi a péniszt. A pénisz gyökerére helyezve elősegíti a teljesítményét, amely meghosszabbodik, az erekció láthatóan erősebb és a rezgések fokozzák az élményt! Egyrészt a gyűrű megakadályozza a korai magömlést a pénisz összehúzódásának köszönhetően, de másrészt a bekapcsolt rezgések maximálisan stimulálják. Ezek a tulajdonságok a hüvelybe vagy popsiba való behatolással együtt felejthetetlen élménnyé teszik a szexet. És nem csak önnek. A rezgések olyan intenzívek, hogy a hüvelyben vagy popsiban partnere is érzi őket a péniszen keresztül.

A gyűrűnek 6 alapvető rezgési módja van, amelyeket 12 méteres távolságból vezérelhet. További lehetőségeket egy speciális REMOJI™ alkalmazásban talál. 
Ezenkívül az újratölthető motornak köszönhetően olyan teljesítményt fog elérni, amely a klasszikus elemes termékével nem lehetséges. 90 percre van szüksége a teljes töltéshez. Ezt követően a gyűrű akár 1 órán át is rezeghet a legerősebb üzemmódban.

PÉNISZ gyűrű HASZNÁLATA A REMOJI™ ALKALMAZÁS HASZNÁLATÁVAL 

Töltse le az ingyenes REMOJI™ alkalmazást mobil eszközére. Az alkalmazás kompatibilis az Android és az iOS operációs rendszerekkel. A Bluetooth® aktiválásához nyomja meg a PicoBong játék gombját. Amikor a Bluetooth aktív, villogó fény jelenik meg az erekciós gyűrűn, jelezve, hogy az aktiválva van. Indítsa el a REMOJI alkalmazást mobileszközén, majd a rendszer kéri, hogy engedélyezze a hozzáférést a mobileszközhöz, és párosítsa azt az erekciós gyűrűvel. Várnia kell egy ideig a párosításra, majd csak nyomja meg a start gombot. Csúsztassa ujját a képernyőn a sebesség és a rezgésmód megváltoztatásához.
Az erekciós gyűrű gombját nyomva kikapcsol az eszköz.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7317
Hosszúság: 6,5 cm
Tömeg: 34 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Rugalmas
Zaj: max 60 db
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Vezeték nélküli irányítás
Elemek: USB
Töltési idő: 90 perc
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...