10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

Rabbit vibrációs péniszgyűrű péniszre és herékre

6 értékeléseket
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Rabbit vibrációs péniszgyűrű péniszre és herékre

6 értékeléseket
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
4 995
Ft
PLUSZOK:
  • Nagyobb méretű kettős péniszgyűrű a teljesítmény maximalizálása érdekében
Termékleírás
Ezt a vibráló péniszgyűrűt nemcsak ön, hanem a partnere is értékelni fogja!

A kisebb gyűrűt a pénisz tövére kell felhelyezni. Ez a gyűrű biztosítja az erekció keménységét és az ejakuláció késleltetését. A nagyobb gyűrűt a herék mögé kell helyezni. Ez a magömlés késleltetésének további extra megerősítésére szolgál, és így garantálja a még hosszabb teljesítményt.

A nyuszi vibrotojást is tartalmaz, ami nemcsak a fülét és a fejét rezegteti meg, hanem a partnere csiklóját is stimulálni fogja, amikor teljes mértékben belehatol. Ugyanakkor a vibráció a péniszre is kiterjed. Ez a rezgés kellemesen izgatja a péniszt, és a péniszen keresztül a partner hüvelyét is.

A gyűrű zselatinos anyagból készült, nagyon hajlékony, szépen alkalmazkodik a péniszhez. A kisebb gyűrű belső átmérője 1,5 cm nyújtás nélkül, a nagyobb gyűrű belső átmérője 4 cm.

A csomag a gyártó által a 3x LR 44 elemet is tartalmazza. Ajánlott azonban pótelemeket is beszerezni, mivel a gyártó által csomagolt elemek túl sokáig bírják.
Recenziók (3)
Papp
2022.08.11.
Az elvártaknak megfelelően működik.
Rafael
2021.04.16.
Dávid
2020.06.12.
A kisebb gyűrű vastagabb, mint a nagy, tehát nagyon jól elszorítja a péniszt. Hosszabb ideig bírom vele, és a partneren gyorsabban végez, tehát remek. De a rezgések kicsit erősebbek is lehetnének. Ezért az árért azonban megéri, ráadásul az elemek már benne vannak.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6864
Anyag: Zselatinos
Felület: Változatos
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Igen
Vezérlés: Csavarógombos
Elemek: 3 ×LR44
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...