10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

Satisfyer Royal One okos rezgő péniszgyűrű

8 értékeléseket
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Satisfyer Royal One okos rezgő péniszgyűrű

8 értékeléseket
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
12 995
Ft
PLUSZOK:
  • Vezérlés a telefonon lévő alkalmazás segítségével
  • iOS és Android
  • Alkalmazás nélkül is használható
  • Szuper finom szilikon
  • Nagyon rugalmas
  • Újratölthető
Termékleírás
Exkluzív intelligens vibráló erekciós gyűrű a német Satisfyer cégtől, amely segít késleltetni a férfi csúcspontját, és fokozza a nő örömét! Ez a Satisfyer Royal One.

A rezgőgyűrű rendkívül finom orvosi szilikonból készült, így kellemes tapintású, széle lekerekített, hogy ne vágjon, ne nyomjon. 

HASZNÁLATA

Kétféle módon vezérelheti. Az első a gombbal történő be/kikapcsolás. Ezzel a gombbal szabályozhatja a rezgéseket is. A második módszer a mobilalkalmazással (iOS, Android) való párosítás lehetősége, akár telefonon, okos órán vagy táblagépen. Az alkalmazás különböző beállítást, rezgési módot, saját rezgési módok beállításának lehetőségét, videocsevegést, távirányítót és még sok más funkciót kínál.
Útmutató a telefon csatlakoztatásához az SF Connect alkalmazáshoz megtalálható a blogunkon.

TÖLTÉS

Mivel prémium termékről van szó, a működést beépített akkumulátor biztosítja. Csak csatlakoztassa a gyűrűt a mágneses töltőhöz, és a gyűrű néhány órán belül újra használatra kész. Nem kell aggódnia az elemek folyamatos cseréje miatt. Ezen túlmenően az akkumulátornak köszönhetően a gyűrű élettartama sokkal hosszabb, és a rezgések intenzitása is magasabb, mint a hagyományos elemek esetében.

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (4)
Csepeli
2022.03.14.
Magyarosi
2021.10.12.
különleges, sokoldalu-
Kajtár
2021.09.21.
Maci
2021.03.12.
Tökéletes funkciók, vezérlés, töltés. Nagy kitartás egyetlen töltéssel. Az alkalmazáshoz való csatlakozás egyszerű és zökkenőmentes.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7248
Hosszúság: 7,5 cm
Átmérő: 2,5 cm
Tömeg: 51 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Rugalmas
Vibrálás: Igen
Vízállóság: Vízhatlan
Elemek: Tölthető
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...