Thick Silicone rugalmas szilikon péniszgyűrű szett

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Thick Silicone rugalmas szilikon péniszgyűrű szett

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 5 600 Ft
Ár:
3 990
Ft
Megspórol: 1 610 Ft (29%)
PLUSZOK:
  • 3 különböző méretű gyűrű a csomagban
  • A méretek alkalmasak arra, hogy a gyűrűt a herék mögé helyezze
  • Minőségi anyag / kiváló hajlékonyság / rugalmasság
  • Meghosszabbítja a teljesítményt / javítja az erekciót / késlelteti az ejakulációt
Termékleírás
Problémája van az erekció fenntartásával? Vagy az abszolút csúcspont hamarabb jön el a hálószobájába, mint azt szeretné? Ne csüggedjen, az ágy valóban egy olyan varázslatos hely, ahol egy csipet kezdeményezéssel azon nyomban mágikus dolgok történhetnek!

A három péniszgyűrűből álló készlet megszabadítja önt a fent említett kellemetlenségektől. Szó szerint sokkal hosszabb ideig tartja életben péniszét, és megakadályozza, hogy puhává váljon, vagy lelankadjon legjobbkor.

A péniszgyűrűk elasztikus szilikon anyagból készültek, amelyre a tökéletes rugalmasság jellemző, és az, hogy képes úgy körbeölelni a péniszt, hogy ez elhozza a kívánt gyümölcsöt. A három különböző méret biztosítja, hogy ki tudja választani a megfelelő darabot közülük, és nemcsak ami a kerületet illeti, hanem az elhelyezés szempontjából is. Ugyanis az egyes péniszgyűrűket a pénisz tövére is helyezheti, de akár a herék mögé is. Ha megfigyeli, fokozatosan rá fog jönni, hogy melyik lehetőség felel meg önnek leginkább.

Ennek a szettnek köszönhetően már nem kell mérlegelnie azt, hogy mikor a kosárba teszi a terméket, nem követ-e el hibát. Ebben az esetben biztos lehet benne, hogy legalább egy péniszgyűrű minden tekintetben meg fog felelni önnek.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6763
Szín: Kék
Átmérő: 3,0 / 3,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:
Tóth
2022.09.08.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.