Tölthető szilikon péniszgyűrű

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Tölthető szilikon péniszgyűrű

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 15 200 Ft
Ár:
13 890
Ft
Megspórol: 1 310 Ft (9%)
PLUSZOK:
  • A gyűrű keményebbé teszi a péniszt / javítja az erekciót / késlelteti a magömlést / meghosszabbítja a teljesítményt
  • A 10-féle rezgés mindkét partnert stimulálja
  • A nagy stimuláló mini vibrátorként is használhatja
  • Tölthető motor / nincs szükség elemek beszerzésére
  • A gyűrű belső átmérője 3,3 cm + flexibilis
Termékleírás
A Loving Joy márka vibráló péniszgyűrűje nem csak minőségibbé teszi az erekciót és meghosszabbítja az ágyban nyújtott teljesítményt, hanem páratlan szórakozási lehetőséget hoz a hálószobájába!

A szilikon péniszgyűrű elasztikus, és könnyen felhelyezhető a péniszre. Bár úgy tűnhet, hogy a hosszúkás vibrotojás akadályozhatja önöket a játékok közben, ennek épp az ellenkezője igaz. A vibrotojással ellátott gyűrű természetes módon le van kerekítve, hogy kövesse a test körvonalait.

A vibráló gyűrű 10 rezgési módban rezeg, amelyeket a közepén elhelyezett gombbal tud megváltoztatni. Mivel a motort a mellékelt USB-kábel segítségével tudja feltölteni, a teljesítménye már az első fokozaton is lenyűgözően erős. A gyűrű felhelyezése után a rezgések nemcsak a péniszt, hanem a partner hüvelyét, és a teljes behatolás közben a csiklóját is stimulálják.

A kísérletezők számára lehetőség van arra, hogy a gyűrűt felhúzza az ujjaira úgy, hogy ne csúszhasson le, és a hosszú vibráló részt a partner erogén zónáira is helyezheti, vagy a hüvely belsejét is stimulálhatja vele.

Ha még soha nem élte át az erotikus játékokat a zuhany alatt vagy fürdőzés közben, akkor most itt van a megfelelő lehetőség! A péniszgyűrű vízhatlan, ezért az élettartamát még víz alá merítés sem veszélyezteti. A segédeszköz tisztításakor is értékelni fogja a 100%-os víz- és nedvességállóságot. Öblítse le a síkosítót és a szennyeződéseket vízzel, és a baktériumoktól fertőtlenítőszernek köszönhetően szabaduljon meg.

Kösse össze a kellemest a hasznossal, mert erre képes ez a segédeszköz! Képes megbirkózni a korai orgazmussal, biztosítja a szilárd erekciót, és a rezgéseivel hangulatba hozza önt.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6824
Szín: Fekete
Hosszúság: 10,0 cm
Használható hosszúság: 10,0 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Rugalmas
Vibrálás: 10 mód
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.