Tux szilikon péniszgyűrű / mini távvezérlésű vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Tux szilikon péniszgyűrű / mini távvezérlésű vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
18 995
Ft
PLUSZOK:
  • A gyűrű keményebbé teszi a péniszt / javítja az erekciót / késlelteti a magömlést / meghosszabbítja a teljesítményt
  • 7 különböző rezgés / mindkét partnert stimulálja
  • A nagy stimulálót mini vibrátorként is használhatja
  • Távvezérlés, kábel használata nélkül
  • A gyűrű belső átmérője 3,5 cm + flexibilis
A termékhez még nem érkezett értékelés
25+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Egy játék, amelynek a vívmányainak köszönhetően nem akad versenytársa! A Loving Joy márka péniszgyűrűje nemcsak javítja az erekciót és meghosszabbítja a teljesítményét az ágyban, hanem számos, nem mindennapi szórakozást nyújt a hálószobában!

A szilikon péniszgyűrű rendkívül elasztikus, és könnyű felhelyezni a péniszre. Bár úgy tűnhet, hogy a hosszúkás vibrotojás játék közben akadályozni fogja önt, ennek épp az ellenkezője igaz. A segédeszközt úgy tervezték, hogy tiszteletben tartsa az emberi test egyediségét, és a viselőjét még a legizgatóbb ötletek megvalósításában se akadályozza.

A péniszgyűrű hét rezgésmódban rezeg, amelyeket a vezeték nélküli távirányítóval tud átkapcsolni. A távirányítót átadhatja a partnerének, vagy a kezében is tarthatja, és megtapasztalhatja, hogy mi mindenre képes az egyszerű rezgés a férfi testével! 

A segédeszköz a mellékelt USB-kábellel újratölthető. Két óra elteltével a gyűrű teljesen feltöltődik, és ugyanennyi ideig tartó intenzív működést biztosít.

Ha még soha nem élte át az erotikus játékokat a zuhany alatt vagy fürdőzés közben, akkor most itt a megfelelő alkalom! A péniszgyűrű vízhatlan, ezért az élettartamát még a víz alá merítés sem veszélyezteti. A segédeszköz tisztításakor is értékelni fogja azt, hogy a péniszgyűrű 100%-ban ellenáll a víznek és nedves környezetnek. Öblítse le a síkosítót és szennyeződéseket vízzel, és a baktériumoktól fertőtlenítőszerrel szabaduljon meg.

Kösse össze a kellemest a hasznossal, mert erre képes ez a segédeszköz! Megbirkózik a korai orgazmussal, biztosítja a kemény erekciót és rezgéseivel felébreszti önben a vágyat.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6762
Hosszúság: 9,5 cm
Használható hosszúság: 9,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Vibrálás: 7 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Távirányítás
Töltési idő: 2 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...