Black Velvets szilikon vibráló péniszmandzsetta

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Black Velvets szilikon vibráló péniszmandzsetta

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
6 895
Ft
PLUSZOK:
  • Rugalmas anyag jól illeszkedik a péniszhez
  • A herék körüli gyűrű a helyén tartja a mandzsettát
  • Antiallergén szilikon anyag
  • A tojás akár 10 rezgési és pulzációs móddal rendelkezik
  • Az elemek a csomagolásban találhatók
Termékleírás
A Black Velvets vibráló péniszmandzsetta segít az erekció megszilárdításában, meghosszabbítja a teljesítményét, és rezgéseivel stimulálja partnerét is.

A fogantyú antiallergén szilikonból készült, amely még a nagyon érzékeny hüvelyi nyálkahártya számára is megfelelő anyagválaszték. Rugalmas, hajlítható, és ennek köszönhetően jól illeszkedik a péniszhez. Teljes hossza 5 cm, az átmérője a pénisz résznél 3 cm, nyújtás nélkül. A mandzsetta végén van egy gyűrű, amelyet a heréi köré helyez. A herékre való rögzítésnek köszönhetően nem csúszik, ugyanakkor segít késleltetni a csúcspontot. A herék körüli gyűrű átmérője kb. 2,5 cm nyújtás nélkül. 

A külső oldalán egy rezgő tojás van elhelyezve. Ez ingerli a csiklót, amikor teljesen behatol a hüvelybe. Rezgései a péniszen keresztül a hüvely belsejébe is behatolnak. 

Ezenkívül a mandzsettát kétféleképpen is viselheti. A vibráló tojással felfelé fordulva stimulálja a csiklót. A második lehetőség a tojással lefelé fordítva, ez stimulálja a heréket és a gátat, vagy a partner anális nyílását kívülről.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7851
Hosszúság: 5,0 cm
Használható hosszúság: 5,0 cm
Átmérő: 3,0 cm
Tömeg: 64 g
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 10 féle vibráció
Vezérlés: Gombos
Elemek: 3 ×LR44
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.