OptiMALE Extender Thin péniszköpeny herenyílással

6 értékeléseket
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

OptiMALE Extender Thin péniszköpeny herenyílással

6 értékeléseket
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
11 499
Ft
PLUSZOK:
  • A köpeny belsejében lévő struktúra használat közben stimulálja a péniszt
  • A köpeny vékonyabb változata kissé meghosszabbítja a péniszt és növeli a vastagságát
  • A herenyílás segít meghosszabbítani a férfi teljesítményét
  • A puha és rugalmas anyag tökéletesen alkalmazkodik a péniszhez
  • A test számára biztonságos UltraSkyn anyag nagyon realisztikus érzetet teremt
Termékleírás
Rugalmas, részben átlátszó péniszköpeny gyűrűvel a herék körül, amivel vastagabbá teszi a péniszét, és részben meg is hosszabbítja azt.

A két nyílással rendelkező OptiMALE péniszköpeny strukturált belső felülettel rendelkezik, számos gömbölyű és vízszintes kiugrással van ellátva. A struktúra feladata a pénisz érzékenységének a növelése, és az, hogy stimulálja azt a behatolás során. A köpenyen lévő másik nyílásba a herék kerülnek. Ez a nyílás arra szolgál, hogy a köpenyt a pénisz tövéhez rögzítse, és ezzel egyidejűleg elfojtsa a heréket. Ez az elfojtás lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig bírja az ágyban, és hosszabb szerelmeskedéssel kényeztesse saját magát és a partnerét egyaránt. A stimuláló szerkezettel kombinálva a köpeny izgatni fogja önt, ugyanakkor nem engedi, hogy túl korán a csúcsra jusson.

Az UltraSkyn anyagnak már a neve is azt sugallja, hogy ez egy olyan termék, ami használat közben élethű benyomást kel. A péniszköpeny nem fogja sem önt, sem a partnerét nyomni, elegendő csak egy kis mennyiségű vízbázisú síkosítót felvenni a felületére, és a köpeny kellemesen, megakadás nélkül fog ki-be csúszni a péniszével együtt.

Nyújtás nélkül a köpeny teljes hossza 15 cm, belső átmérője 3,5 cm, rugalmas, így önhöz igazodik. A péniszköpeny falai közepes vastagságúak, aminek köszönhetően a pénisze masszívabb benyomást fog kelteni.

Ha ez a köpeny felkeltette az érdeklődését, de vastagabb anyagot keres, hogy a pénisze még vastagabb legyen, akkor az OptiMALE Extender Thick herenyílással ellátott péniszköpeny változatot ajánljuk önnek.

SíkosítÁs és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.

Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.

Recenziók (3)
Emese
2022.02.17.
Csilo
2021.08.26.
Nagy
2021.08.09.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6952
Hosszúság: 15,0 cm
Átmérő: 3,5 cm
Anyag: TPE
Felület: Tüskékkel
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízálló
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...