Performance Maxx 8 péniszhosszabbító köpeny testszínű

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Performance Maxx 8 péniszhosszabbító köpeny testszínű

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
8 945
Ft
PLUSZOK:
  • 5 cm-rel hosszabbítja meg a péniszt
  • A herék körüli rugalmas pánt szilárdan a helyén tartja a köpenyt, és finoman stimulálja a heréket
  • 12,5-15 cm hosszúságú péniszhez alkalmas erekciókor
  • Olyan érzés, mint a valódi emberi bőr
A termékhez még nem érkezett értékelés
25+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A Performance Maxx 8 test péniszköpeny, amely 5 cm-rel hosszabbítja meg a büszkeségét. A valósághű kialakításnak köszönhetően úgy fogja érezni magát a párja, mintha valóban egy XL pénisszel szeretkezne.

A köpeny domború, szabadon hagyott makkkal rendelkezik, amely élethűnek tűnik. Ezt követi a szépen megformált kantár és az enyhén erezett test. A köpeny testszínű, és nagyon emlékeztet az emberi bőrre, mind ránézésre, mind tapintásra. Nagyon kellemes és puha tapintású.

A makk szilárd, telt. Pont ez az a rész, amely egy hatalmas 5 cm-t ad hozzá. A pénisz üreges teste hajlítható, mozgása és alakja teljesen alkalmazkodik az ön péniszéhez.

A köpenybe 12,5 - 15 cm hosszúságú péniszt lehet behelyezni erekciós állapotban, mivel a köpeny rugalmas és nyúlik.

Helyezze a Performance Maxx hosszabbító péniszköpenyt a péniszére, és tegye a gumiszalagot a heréi köré. Ez nem csak szabadságot ad anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy a köpeny lecsúszik. A finoman összeszorított herék extra stimulációt és erekciótámogatást jelentenek.

A Performance Maxx hosszabbító péniszköpeny kiváló minőségű szilikonból készült. Nem tartalmaz ftalátokat, ezért nem irritálja sem a férfi, sem a nő érzékeny nyálkahártyáját. Az anyag felmelegszik a testhőmérsékletre, és nem fog hűteni. Ez még valósághűbbé teszi az érzést a használat során.

A köpenyt a zuhanyzóba vagy a kádba is beviheti, ezt gond nélkül kibírja, mert vízálló.
  
SÍKOSÍTÓ ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.

Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8694
Anyag: CyberSkin
Felület: Sima
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Vibráció nélkül
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...