10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

Creamy Cum spermát imitáló síkosító 150 ml

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Creamy Cum spermát imitáló síkosító 150 ml

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
5 895
Ft
PLUSZOK:
  • Nem folyik és nem szárad ki
Termékleírás
Vízbázisú, illatmentes és ízesítés nélküli, krém állagú síkosító, amely konzisztenciájával különösen a creampie, vagyis a "krémes süti" szerelmeseinek fog örömet okozni. 

A síkosító ugyanis ránézésre az ondóra hasonlít. A krémes fehér szín és a ritkább állag már a szexuális élvezetek elején be fogja önt indítani, de a legnagyobb örömet azoknak a férfiaknak fogja nyújtani, akik szeretnének a partnerükben maradni mindvégig, ám ez különféle okokból nincs megengedve számukra.
A ritka állaga ellenére a készítmény nem folyik, és nem szárad ki az aktus közben, ezért nem szükséges állandóan újra alkalmazni, és nem kell megszakítania miatta az erotikus játékokat. Nem hagy zsíros foltokat a ruházaton vagy az ágyneműn.

A Creamy Lubricant vízbázisú, így szilikonos szexuális segédeszközökkel is használhatja. Kenje be a játék felületét ezzel a síkosítóval, és izgassa vele az érzékeit, még mielőtt elkezdődne az előadás!

A készítmény hüvelyi és anális használatra is alkalmas.

Kiszerelés: 150 ml

Összetétel: Víz, propándiol, ciklopentasziloxán, glicerin, hidroxietilcellulóz, fenoxietanol, nátrium-akrilát/nátrium-akrilil-dimetil, taurát kopolimer, nátrium-poliakrilát, izohexadekán, Allantoin, dimetikon, gliceril-sztearát, etilhexil-glicerin, butyrospermum parkii vaj, poliszorbát 80, sztearamin-oxid, oktil-dodekanol, ceteareth-30, decil-oleát, Nátrium-hialuronát, szorbitán-oleát, propilénglikol, Aloe Barbadensis levélpor, dinátrium-foszfát, poliszorbát 60, oxidált kukoricaolaj, Olea Europaea gyümölcsolaj, nátrium-foszfát, karbomer-dikapril-karbonát, poliglicerin-3, kaprát, tokoferol, Hypericum Perforatum kivonat, hidrogénezett pálma-glicerid-citrát.
Recenziók (3)
Molnár
2021.10.07.
Kaló
2020.10.19.
Klaudia
2020.06.12.
Bámulatosan csúszik, hosszú ideig tart, és nem kezd el ragadni, nagyszerű élmény! de az íze nem jó 😃
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8125
Tartalom: 150 ml
Csomagolás: Gél
Aroma: Illatmentes

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...