15% kedvezmény csak ma 🌻 Kód: MAJUS22

Pjur Med Repair regeneráló és hidratáló síkosító 100 ml

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Pjur Med Repair regeneráló és hidratáló síkosító 100 ml

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 7 600 Ft
Ár:
6 490
Ft
Megspórol: 1 110 Ft (15%)
PLUSZOK:
  • Ideális hüvelyszárazság esetén - fokozza a terület nedvességét
  • A hialuron regenerál és hidratál
  • Hosszan tartó hatás
Termékleírás
A Pjur Med Repair egy egyedülálló síkosító, amelyet kifejezetten az irritált és száraz bőr igényeinek megfelelően alkottak meg, ami hajlamos rosszul reagálni a hagyományos síkosítókra.

A készítmény vízbázisú, és abban különbözik a többi terméktől, hogy nemcsak síkosítási funkciót lát el, hanem a bőrt és nyálkahártyát ápolja. Regenerálja az irritált helyeket és hozzájárul a túlérzékeny sejtek gyorsabb megnyugtatásához. A gyógyító és nedvesítő hatás az alkalmazást követően még hosszú ideig fennáll. 

A hosszú távú hatásért a termék egyik fő összetevője - hialuron sav - felelős. Képes magához kötni a vízmolekulákat, és a bőr mélyebb rétegeibe szállítani azokat. Így a síkosító nemcsak kívülről nedvesíti be a bőrt és nyálkahártyát, hanem összességében hozzájárul az érezhető hidratációhoz jóval a felvitel után is. 

Ezért a Pjur Med Repair alkalmas a nagyon érzékeny bőrűek számára, akiket magas fokú szárazság kínoz. Ez minimalizálja a dehidratáció okozta kényelmetlenséget, és ápolja a bőrt.

Németországban készült.

Kiszerelés: 100 ml
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6486
Tartalom: 100 ml
Hatása: Vízbázisú
Csomagolás: Gél
Gyártó: Pjur
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.