Fetish Submissive csukló- és bokabilincs X

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Fetish Submissive csukló- és bokabilincs X

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 18 100 Ft
Ár:
15 990
Ft
Megspórol: 2 110 Ft (12%)
PLUSZOK:
  • Lecsatolható mandzsetták, külön is használhatóak
  • A bilincs szorítása vastagabb csuklóra / bokára is beállítható
  • Vastag mandzsetták, nem okoznak véraláfutásokat
  • Minőségi megmunkálás, tapasztaltak számára is alkalmas
  • A fém elemek nem tartalmaznak nikkelt
Termékleírás
Minőségi és masszív benyomást keltő bilincs, amelyet a bokára és csuklóra kell helyezni. A bilinccsel való manipuláció hihetetlenül egyszerű - ugyanúgy kell bekapcsolni, mint a nadrágszíjat, így bármilyen körméretű kézre / bokára alkalmas.  

A mandzsetták felülete vegán bőrből készül - ez egy környezetbarát és kellemes tapintású anyag. A bilincsek belsejét puha neoprén anyag borítja, ami hozzájárul a kényelmes viseléshez. A termék fém összetevői nem tartalmaznak nikkelt.
A bilincsek alaposan kidolgozott szélei hosszabban tartó használat esetén is magasfokú kényelmes viselést biztosítanak, nem vág be a bőrbe, és nem okoz véraláfutásos vagy zúzódásos sérüléseket. 

A mandzsettákat fém karabinerek segítségével tudja a gyűrűhöz rögzíteni. Ezzel tökéletesen mozdulatlanná teheti partnerét. Ráadásul a bilincseket bárhova rögzítheti, ahová azt a fantáziája és a lehetőségei engedik. 
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6389
Szín: Fekete
Anyag: Bőr
Ferenc
2019.09.13.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.