Fetish Submissive Domination csukló- és bokabilincs

2 értékelések
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Fetish Submissive Domination csukló- és bokabilincs

2 értékelések
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
14 499
Ft
PLUSZOK:
  • A lecsatolható mandzsetták külön is használhatóak
  • Állítható hosszúságú pántok / mandzsetták
  • Minőségi megmunkálás / vegán bőr, neoprén, nikkelmentes fém
Termékleírás
Aprólékosan kidolgozott és minőségi termék a legjobb referenciákkal rendelkező gyártótól, aki a termékei gyártása során gondoskodik a vásárlók kényelméről, és mindig a legkiválóbb minőségű anyagokat használja.

A csukló- és bokabilincs teljes körű kényelmet nyújt, még akkor is, ha hosszabb ideig használja őket. A gondosan kidolgozott élének köszönhetően nem vág be a bőrbe, és még csak kisebb zúzódásokat sem okoz.

A külső felülete vegán bőrrel van bevonva, ami sima és kellemes tapintású. A bőrrel közvetlenül érintkező belső rész finom és puha neoprénből készül. A fém részek nem tartalmaznak nikkelt.

A bilincsek tökéletesen illeszkednek a csukló és boka körméretéhez, és ugyanúgy kell bekapcsolni, mint az övet. A pánt a csuklóbilincseket köti össze, a felső része pedig a nyakon keresztül halad át, ahol finom és puha bélés található, ami biztosítja a kényelmes használatot. A nyakon átívelő pánthoz vannak csatlakoztassa a bokabilincs felé irányuló pántokat. A hosszuk mindenféle magassághoz beállítható, és szabályozhatja velük a mozdulatlanság szintjét.  
Az egyes mandzsetták fém karabinerekkel vannak a pántokhoz rögzítve.
Recenziók (1)
Róbert
2020.03.27.
Minőségi kialakítás, összességében meg vagyok vele elégedve
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6388
Anyag: Bőr

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.