10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

Fetish Submissive Submission csukló- és combkötöző bilincs

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Fetish Submissive Submission csukló- és combkötöző bilincs

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
11 995
Ft
PLUSZOK:
  • Lecsatolható mandzsetták, amelyeket külön is használhat
  • Állítható hosszúságú pántok / bilincsek
  • Minőségi megmunkálás
Termékleírás
Ez a partner mozdulatlanná tételére szolgáló segédeszköz alkalmas mindazok számára, akik bele tudják élni magukat az alázatosság és dominancia bizsergető hangulatába az ágyban, és élvezik is azt. 
A termék minőségével és precíz feldolgozásával már első pillantásra is le fogja önt venni a lábáról. Ez a segédeszköz a legapróbb részletekig ki van dolgozva. A gyártó gondoskodik a vásárlók kényelméről, ezért kiváló minőségű és kellemes anyagokra épít.

A mandzsetták külső felülete vegán bőrből készül, ami nem csak ökologikus, hanem hihetetlenül kellemes és puha tapintású. Az egyes mandzsetták belseje, ami közvetlenül érintkezik a bőrrel, puha és bélelt neoprénből készül.
A termék fém elemei nem tartalmaznak nikkelt.

A csuklóbilincset vékonyabb és vastagabb kéz köré is rögzítheti, a mandzsetta bősége állítható, és ugyanúgy kell rögzíteni, mint az övet.
A combbilincs felfüggesztett támaszként szolgál az alsó végtagok számára. Ez a rész a tarkón áthaladó pánthoz van rögzítve. A tarkónál egy puha bélés található, ami hozzájárul a kényelmes érzéshez.  
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6390
Anyag: Bőr

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...