Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Vibráló újratölthető masszírozó dörzsölésre tolással

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Vibráló újratölthető masszírozó dörzsölésre tolással

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
41 995
Ft
PLUSZOK:
  • A bordázott felületű rezgőbetét ideális a dörzsöléshez
  • A vibrátor toló
  • A rezgés és a tolóerő külön vezérelhető
  • Távirányító 10 méteres hatótávolsággal
  • Vízálló 1 méteres mélységig 30 percig
A termékhez még nem érkezett értékelés
10+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A bordó Dual Rider vibráló dörzsölő párna hűséges szeretője lesz, és soha nem fogja cserben hagyni.

Ez a távirányítású szexmasina gondoskodik a tulajdonosáról, különösen a mellékelt vibrátorral, amely nemcsak vibrál, hanem tolni is tud. Igen, tényleg! 12 rezgési mód és 3 tolái sebesség közül választhat.

Csak kapcsolja be a masszírozót, a gomb az alján található, és máris élvezheti is. Az üzemmódokat a távirányítóval váltja, így nem kell arra koncentrálnia, hogy a széken váltogassa a programokat (de megteheti). Egy vad szexi utazás vár a kéz nélküli tolással!

Természetesen, ha akarja, más is vezérelheti, például a partnere. A távirányító hatótávolsága 10 méter.

A szívóvibrátornak lekerekített hegye van, amely nagyon természetesen hatol be önbe. Az alján a felület hullámos, ez a rész az, ami a fel-le mozgást végzi. Ezenkívül a hullámok a hüvely belsejét is stimulálják, hogy extra stimulációt nyújtsanak. Az egész toló pénisz 9 cm hosszú, átmérője 3 cm.

A Dual Rider dörzsölő párna tetején bordázott alappal rendelkezik, amelynek mérete 17,3 x 11,5 cm.

Az alap nem csúszik a felületen. A masszírozót a padlóra, székre vagy az ágyra helyezheti. Egyszerűen oda, ahová önnek megfelel.

A csiklója és a hüvelye bejárata is értékelni fogja a bordázott alapot. A vibrátor rezgései erre a részre is továbbítódnak. Higgye el, értékelni fogja a dörzsölés közben.  

Nem kell semmit sem tennie, csak szálljon fel, és hagyja, hogy finom orgazmusig vigye magát.

Az egész vibrációs szék orvosi minőségű szilikonból készült, amely 100%-ban biztonságos a test számára. Még az érzékeny nőknek és az allergiásoknak sem kell aggódniuk az egészségük miatt.

A szilikon gyorsan felmelegszik az ön testhőmérsékletére, és ezt az ideális hőmérsékletet hosszú ideig megtartja. Ráadásul a szilikon alacsony karbantartási igényű.

Magát a karbantartást megkönnyíti, hogy a Dual Rider vízálló. Ez azonban kitágítja a lehetőségeket is, hogy hol és hogyan élvezze.

Ráadásul ott a lehetőség, hogy a zuhany alatt is lovagoljon rajta. Egy 30 perces, 1 méteres mélységig tartó merülést is kibír. Csak önön múlik, hogy mit kezd ezzel a lehetőséggel.  

A csomagban található dupla USB-kábelnek köszönhetően 3 óra alatt feltöltheti a szeretőjét és a távirányítót. A kettős kábel lehetővé teszi, hogy egyszerre töltse a párnát és a távirányítót. Ezután 55 perc szeretgetést és ölelkezést élvezhet az erősebb módokon, vagy 100 percet a gyengébbeken. 

A csomagban találsz egy használati útmutatót is, amely megtanítja, hogyan kell vezérelni a masszírozót.

SÍKOSÍTÓ ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.

Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.   
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8763
Hosszúság: 17,3 cm
Használható hosszúság: 9,0 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Bordás
Vibrálás: 12 féle rezgés + 3 lökési sebesség
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Távirányítás
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 3 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...