15% kedvezmény csak ma 🌻 Kód: MAJUS22

Egyszerű ostor - rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Egyszerű ostor - rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Színváltozatok:
Piros Rózsaszín
Szokványos ár: 4 200 Ft
Ár:
2 990
Ft
Megspórol: 1 210 Ft (29%)
Jól jöhet Önnek:
Állítható bimbócsipesz csengővel
Bimbószorító csengettyűvel 2 390 Ft
Blind Love fekete szemfedő
Blind Love szemfedő 1 790 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

PLUSZOK:
  • Hosszú és hajlékony rojtok
Termékleírás
A Toyz4Lovers rózsaszín ostora ránézésre aranyosnak tűnik, de egyszeriben egy olyan eszközzé válhat, ami szófogadásra bírja partnerét, és azonnal megbánja a vétségeit!

A rojtok 32 cm hosszúak, ami ideális kezdőknek és haladónak egyaránt, valamint a rojtok rendkívül könnyűek és hajlékonyak. Tökéletesen esnek a bőrre, és teljes egészükben keserédes izgatást nyújtanak. A markolat tökéletesen a kézbe illeszkedik, és lehetővé teszi a megfelelő szög megtalálását a büntetés végrehajtása során. A rojtos ostor kiválóan alkalmas a popsi elfenekelésére, vagy a comb, ill. a mellek megkorbácsolására. A rojtok ugyan vékonyabbak, de még nagyobb erő alkalmazása esetén sem vágják meg a bőrt. Ezért használhatja a test még érzékenyebb részeinek izgatására is.

Webáruházunk kínálatában ugyanilyen fáradt rózsaszín színű paskolót és bilincset is talál. Ha azt tervezi, hogy belemerül a BDSM titkaiba, akkor összeállíthat egy stílusosan összehangolt SM segédeszköz szettet is.
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX6710
Szín: Rózsaszín
Hosszúság: 50,0 cm
Használható hosszúság: 32,0 cm
Anyag: Műbőr
Felület: Sima
Bakonya
2020.09.08.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.