Valentin-napi kedvezmény 🥰 8% kóddal: VALENTIN8

Insane Cane pálca fém fogantyúval 65 cm

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Insane Cane pálca fém fogantyúval 65 cm

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
9 395
Ft
PLUSZOK:
  • Rozsdamentes acélból készült rúd / a felső anyag műbőrből készült
  • Tapasztaltak számára alkalmas a BDSM gyakorlatokkal
Termékleírás
Masszív benyomást keltő pálca, ami minden alattvalóból tiszteletet vált ki, és a megfelelő mester kezében egy szempillantás alatt egy olyan eszközzé válik, amivel még a legszófogadatlanabb embert is megbüntetheti.

A segédeszköz a hosszabb izmokra irányuló csapásokra alkalmas - a farizmokra vagy a hátsó comb izmaira, esetleg a segédeszköz csúcsával ügyesen célba veheti az érzékeny, vékony bőrrel rendelkező területeket is - a lábakat és a kezeket. Mivel a pálca viszonylag vastag és csak enyhén hajlékony, ezért nem ajánlatos olyan testrészeken használni, amelyek a belső szerveket rejtik - törzs, mellkas... Ezekre a részekre tökéletesen alkalmas például az ostor.

A pálca bőrt imitáló bevonattal rendelkezik, ami egy kissé tompítja az ütések és a hangok erejét. Ennek ellenére, nagyobb erőfeszítés esetén nagy fájdalmat is okozhat, ezért javasoljuk, hogy használat előtt próbálja ki, hogy mire képes.

A szilárd foganytú tökéletesen illeszkedik az erős és masszív kézbe. A végén egy heveder található, amely biztosítékként is szolgál, ami megakadályozza, hogy a segédeszköz kicsússzon az izzadt tenyeréből, valamint a hurok segítségével fel is akaszthatja a pálcát. 

Büntesse meg az engedetlen alattvalóját, és mutasa meg neki, hogy ki az úr a házban! Bővebben a blogunkon olvashat a spankingről: Minden, amit nem mert megkérdezni a spankingről.
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6597
Hosszúság: 65,0 cm
Használható hosszúság: 48,0 cm
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.