Pénisz alakú ostor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Újdonság

Pénisz alakú ostor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 9 400 Ft
Ár:
7 790
Ft
Megspórol: 1 610 Ft (17%)
PLUSZOK:
  • 2 erotikus segédeszköz 1-ben
  • Hosszú, sűrű ostorcsíkok
  • Pénisz alakú ostornyél, amely dildónak alkalmas
Termékleírás
Ebben az erotikus eszközben egyszerre két felhasználási módot is talál. Az egyik oldalon egy ostor, a másikon egy pénisz alakú dildó.

Az ostor több mint 40 cm hosszú, keskeny csíkokból áll. Az egyik oldalon sima, fényes bőr, a másik oldalon bársonyosan puha csíkok vannak. 
Az ostor fogantyúja szilárd, hogy jól fogható és jól használható legyen. A fogantyú pénisz alakú, így korlátozás nélkül használhatja dildóként vaginálisan vagy análisan.
A pénisz 20 cm hosszú, körülbelül 15-16 cm hosszúságig használható. A nyél átmérője 3,5 cm.

Ha a fogantyút dildóként használja, elengedhetetlen, hogy vízbázisú kenőanyagot használjon. Síkosító nélkül a dildó egyáltalán nem csúszik.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7856
Szín: Piros
Hosszúság: 60,0 cm
Használható hosszúság: 60,0 cm
Felület: Tagolt
Vibrálás: Vibráció nélkül
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.