Royal Mask csipkés maszk - fekete

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Royal Mask csipkés maszk - fekete

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 3 200 Ft
Ár:
2 790
Ft
Megspórol: 410 Ft (13%)
Jól jöhet Önnek:
200 ml-es vízbázisú síkosító Special Cream
Special Cream síkosító 200 ml 2 890 Ft
Eper ízesítésű minőségi vegán vízbázisú JO H2O síkosító, cukormentes, nem tartalmas mesterséges édesítőszert, alkalmas orális szexre is.
JO H2O Strawberry síkosító 120 ml - eper 6 290 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük holnap.

PLUSZOK:
  • A bonyolult csipke elegáns megjelenést hoz létre
Termékleírás
Csábító csipke szemmaszk, ami az egyediség és az izgató elegancia érzetét kelti. A csipkeminta kiemeli az arcvonásait, és kihangsúlyozza a tekintetét.

A maszk hajlékony és rugalmas, bármilyen típusú arcra tökéletesen illeszkedik, képes alkalmazkodni az orr vagy az arccsont kontúrjaihoz, és egyáltalán nem nyom. A nagy szemkivágásnak köszönhetően a viselése kényelmes. Nem kell attól tartania, hogy meggátolná a kilátásban.

A kisebb vagy a nagyobb fejkörméret sem akadály. A maszkot két szalag segítségével kell megkötni a fej hátulján. Tehát a lehető legkényelmesebben és legkellemesebben rögzítheti, ahogy az önnek megfelel.

Varázsolja el a kedvesét vagy a parti résztvevőit a drámai tekintetével, és érezze magát ellenállhatatlannak akkor is, amikor elönti a vágy!
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX6996
Szín: Fekete
Átmérő: 31,0 cm
Rugalmasság: Hajlékony
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.