Fetish Fantasy Spreader Bar

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Fetish Fantasy Spreader Bar

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 11 500 Ft
Ár:
9 990
Ft
Megspórol: 1 510 Ft (13%)
PLUSZOK:
  • A mandzsettákat külön is használhatja bilincsként
Termékleírás
Ha ezt a segédeszközt használja, partnere nem fogja tudni megakadályozni, hogy ezüst tálcán kínálja fel a legérzékenyebb pontját!

A neoprén mandzsetták mérete állíthatók, és tépőzár segítségével a kívánt méretűre állíthatja be a bokák körül.  
Ráadásul a mandzsetták felületkezelése olyan, hogy a lehető legnagyobb kényelmet biztosítsák. Nem vágnak be a bőrbe, és nem okoznak karcolásokat és zúzódásokat sem.

A rúd - amely biztosítja, hogy a combokat ne tudja egymáshoz húzni - egy fém karabiner segítségével van a mandzsettákhoz rögzítve.
Tehát mindkét mandzsetta lecsatolható a rúdról, szükség esetén és kellő adag fantáziával más helyekre is rögzítheti. Használhatja őket a csuklón is.

Ezzel a segédeszközzel semmi sem fogja önöket meggátolni abban, hogy tüzes pillanatokat éljenek át az elképzeléseik szerint. Ha szeretik a gyengéd BDSM-praktikákat, akkor egyszerűen muszáj beszerezniük a Spreader Bart a Pipedream márkától. A segédeszköz használata során mindig tartsa szem előtt a biztonságot.

Anyag: fém, neoprén, műanyag
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6492
Szín: Fekete
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.