Hosszú csepegtethető japán gyertya 3 db

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Hosszú csepegtethető japán gyertya 3 db

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
3 495
Ft
Jól jöhet Önnek:
Pjur After You Shave borotválkozás utáni spray - Aloe Vera és panthenol 4 995 Ft
Pjur Aqua Panthenol síkosító tápláló panthenollal 100 ml 6 695 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük hétfőn.

PLUSZOK:
  • Tapasztalt felhasználók számára készült / melegebb viasz
  • Nem mérgező viaszból készült
A termékhez még nem érkezett értékelés
100+ vevő vásárolt
Utolsó 2 darab készleten!
Termékleírás
A nem feltűnő gyertyák, amelyekről rajtad kívül senki sem fogja tudni, mire akarod használni, csak tapasztalt és elszánt szerelmesek kezébe alkalmas eszköz. Ha szeret új tapasztalatokat felfedezni, és az ágy olyan helyet jelent, ahol nyitott vagy a kísérletezésre, akkor ezt az eszközt csak neked készítették.

A csomag 3 különböző színű gyertyát tartalmaz, amelyek áramló viasza a bőrrel érintkezve olyan örömöt okoz, amelyet korábban nem tudott felismerni.

Az égő láng arra kényszerít, hogy folyamatosan éber legyél, és lelkesen várd meg, mit hoz a következő néhány másodperc. Ha a másik felét odaköti vagy lebilincseli, eluralkodik rajtad az érzés, és az a tény, hogy a kezedben van a "sorsa", soha nem látott izgalmat fog okozni.

Néhány másodperc múlva a viasz száradni kezd, és a bőrrel érintkezve folyékony állapotban nem okoz égési sérüléseket. Díszítheti partnere testét rendhagyó módon, de nem irritálóan. A teljes száradás után a viasz könnyen lehámlik a bőrről.

Használat:

Gyújtson meg egy gyertyát, és várja meg, amíg a viasz megpuhul. Tartsa a gyertyát kissé megdöntve 15-20 cm-rel a partner teste felett, és hagyja, hogy a viasz a bőrére csöpögjön. Az első használat előtt tesztelje partnerének reakcióját egy olyan testrészen, amely nem túl érzékeny (pl. a tenyér felső része). Fokozatosan kezdje el mozgatni a gyertyát a törzsön, a hason, és figyelje, milyen érzés irritálni a párját ezzel az égő elemmel.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX7071
Hosszúság: 17,5 cm
Használható hosszúság: 17,5 cm
Átmérő: 1,7 cm
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...