Hosszú csepegtethető japán gyertya 3 db

2 értékelések
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Hosszú csepegtethető japán gyertya 3 db

2 értékelések
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
4 295
Ft
Jól jöhet Önnek:
Pjur Aqua Panthenol síkosító tápláló pantenollal 30 ml 2 695 Ft
Stimul8 Vegan organikus síkosító 50 ml 2 695 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük holnap.

PLUSZOK:
  • Tapasztalt felhasználók számára készült / melegebb viasz
  • Nem mérgező viasz
Termékleírás
Ezekről a nem feltűnő gyertyákról önön kívül szinte senki sem fogja tudni, hogy mire akarja őket használni. Ezt a segédeszközt csak tapasztalattal rendelkező és mindenre elszánt szerelmeseknek ajánljuk. Ha szeret új élményekkel gazdagodni, és az ágy az ön számára egy olyan helyet jelent, ahol nyitott mindenféle kísérletezésre, akkor ez a segédeszköz pontosan önnek készült.

A csomag 3 különböző színű gyertyát tartalmaz, amelyeknek a forró viasza a bőrrel érintkezve a szenvedés helyett olyan gyönyört von maga után, amilyenben eddig még nem volt része.

Az égő láng arra kényszeríti önt, hogy egyfolytában résen legyen, és vágyakozással telve várja, hogy mit hoznak magukkal az elkövetkezendő másodpercek. Ha megkötözi partnerét, vagy lebilincseli őt, azon nyomban átjárja önt a dominancia érzése, és az a tény, hogy a partnere "sorsa" az ön kezében van, rendkívül izgató érzéssel fogja eltölteni. 

A viasz néhány másodperc elteltével száradni kezd, és folyékony állapotban nem okoz égési sérüléseket a bőrrel való érintkezés során. A partnere testét így egy szokatlan, de annál izgatóbb módon díszítheti. Miután a viasz teljesen megszáradt, könnyen le fogja tudni venni a bőréről.

Használat:

Gyújtsa meg a gyertyát, és várja meg, amíg a viasz egy kicsit megpuhul. Tartsa egy kissé megdöntve a gyertyát 15-20 cm-rel a partnere teste felett, és hagyja, hogy a viasz a bőrére csöpögjön. Az első használat előtt ellenőrizze partnere reakcióját egy olyan testrészén, ami nem túl érzékeny (pl. tenyér). Fokozatosan haladjon a gyertyával a törzsön át, a hason túl, és figyelje meg, hogy milyen érzés partnerét egy égő elemmel izgatni. 

A termékkel való manipuláció során ügyeljen az összes érintett személy biztonságára.

Anyag: paraffin
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX6543
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.